HANDBAL

Olandeza Inger Smits se alătură din vară lui CSM București


Apărătoare de bază în echipa reprezentativă a Olandei și la campioana Germaniei, Inger Smits va fi în lotul CSM București următoarele două sezaone.

Campioană mondială în 2019 și sfertfinalistă anul acesta. Medaliată cu bronz la Europeanul din 2018, când Olanda a învins România în finala mică, în primul rând datorită apărării. Câștigătoare a EHF European League în 2022. Campioană a ultimelor două ediții ale campionatului german cu Biethigheim, aflată în acest moment cu un punct deasupra lui CSM București în grupa A a EHF Champions League. Membra unei familii de handbaliști, cu tatăl și cu doi frați îmbrăcând și ei tricourile echipei reprezentative a Olandei și mezinul Kay câștigător al ultimei ediții a Ligii Campionilor la masculin. La 29 de ani, Inger Smits are un CV ce o poate recomanda oricărei echipe de top din handbalul european, dar din vară se va alătura lui CSM București.

”Abia aștept să joc în grozava atmosferă de la București. Ne vedem sezonul următor!”, a declarat în momentul semnării contractului jucătoarea olandeză, într-un scurt video de prezentare, ce poate fi urmărit pe conturile de social media ale clubului bucureștean. Până atunci, pe 11 februarie, suporterii ”tigroaicelor” o pot vedea la lucru în Capitală și ca adversară a CSM-ului, în partida din EHF Champions League de pe 11 februarie.

Te așteptăm să facem atmosferă, Inger!

#WeAreCSMB


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri