Marketing

Salut! Noi suntem CSM București și te vrem alături de noi! Știm că îți place performanța, trăiești la maxim fiecare minut al meciului și vrei să faci parte din cele mai cool evenimente sportive. Acum este șansa ta! Alătură-te și tu echipei noastre de parteneri și hai să creem împreună cât mai multe amintiri!

 

De ce să alegi CSM București?

 

Pentru că aici prioritatea noastră este de a face performanță în toate domeniile sportive pe care le avem, plecând de la piticii noștri din Centru de Copii și Juniori #CSMB și până la cele mai bune handbaliste din lume!

Pentru că avem cel mai fain public! Și nu am spus-o doar noi, și cei de la EHF! Atmosfera din tribunele Sălii Polivalente este cu adevărat incendiară și cu siguranță nu trebuie ratată, în special în Champions League!

Pentru că strategiile noastre de comunicare se bazează pe nevoile partenerului și mereu ascultăm fiecare părere, dorință, nevoie de promovare a partenerului nostru! Suntem o prezență activă în online, iar cele mai noi trenduri nu trec pe lângă noi! Suntem cu ochii pe tot!

Pentru că prezența în media este constantă, iar evenimentele noastre de publicitate sunt mereu distractive, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți și bunici! E win-win, cu mult fun la mijloc!

 

Dacă nu te-am convins până acum sau dacă vrei mai multe detalii, te invităm să accesezi prezentarea oficială din link-ul de mai jos!

https://www.csmbucuresti.ro/pdf/PREZENTAREGENERALA_SMB.pdf

https://www.csmbucuresti.ro/pdf/prezentareCSMB.pdf

Hai și tu în familia #CSMB!

comunicare@csmbucuresti.ro

 Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri