HANDBAL

Evelina Eriksson va apăra poarta CSM București încă două sezoane


Portărița care a făcut minuni în ultimul meci din EHF Champions League și care a jucat finala mică a Campionatului Mondial recent încheiat, rămâne la București până în vara lui 2026.

Suedeza Evelina Eriksson a semnat prelungirea contractului cu CSM București pentru următoarele două sezoane. Portărița de 27 de ani, care tocmai a terminat pe locul patru Campionatul Mondial cu Naționala sa, a sosit printre ”tigroaice” în vara anului trecut, de la Vipers Kristiansand, echipă cu care câștigase ultimele două ediții EHF Champions League.

Evelina a avut evoluții bune pe final de an și la CSM, unde a reușit niște procentaje foarte bune în dubla cu Debrecen din EHF Champions League. Dacă în meciul de la București nu a stat prea mult între buturi, apărând 5 din 10 aruncări, în deplasarea din Ungaria a primt credit total de la conducerea tehnică și a blocat 20 dintre cele 43 de aruncări ale adversarelor, fiind desemnată de EHF portărița etapei. ”Sunt fericită să vă spun că voi sta la CSM și următoarele două sezoane. Până atunci, aveți grijă de voi, Crăciun fericit și ne revedem în curând!”, a transmis Eriksson fanilor într-un video postat pe conturile de social media ale CSM București.

Ne bucurăm să continuăm împreună, Evelina!

#WeAreCSMB


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri