HANDBAL

Cristina Neagu, încă un an “tigroaică” la CSM BucureÈ™ti!


 

Clubul Sportiv Municipal BucureÈ™ti anunță suporterii echipei È™i pe toÈ›i iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României.

 

Cristina Neagu È™i CSM BucureÈ™ti au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federaÈ›ia internaÈ›ională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al NaÈ›ionalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureÈ™teană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ Nr. 5 BucureÈ™ti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ PloieÈ™ti, Rulmentul BraÈ™ov, Oltchim Rm. Vâlcea È™i ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiÈ›ie intercluburi.

“Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM BucureÈ™ti È™i de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-È™i îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiÈ›i È™i să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu.

#WeAreCSMB #CN8 #unstoppable

Mult succes, Cristina Neagu!


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri