HANDBAL

Încă o franțuzoiacă de marcă de alătură CSM București!


Încă o veste bună vine către fanii CSM București! Cu toate că ne-am dorit ca această mutare să se realizeze încă din această iarnă, din păcate acest lucru nu a fost posibil, suntem încântați să vă anunțăm că din stagiunea următoare, pe postul de inter-dreapta, ni se alătură Laura Flippes!

Are deja câștigate cele mai strălucitoare medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Europene și Mondiale, succese la care a contribuit cu peste 150 de goluri! Acum se alătură echipei noastre în dorința de a adăuga palmaresului său în următorii doi ani și alte trofee, dar la nivel de club!

Bienvenue, Laura!

Declraratie:

Laura Flippes: "Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM București pentru următoarele două sezoane! Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor și de abia aștept să joc acum cu ele! Va fi și prima mea experiență în afara Franței și sunt nerăbdătoare să descopăr Bucureștiul! Vreau să câștig tot, cred că echipa este una ambițioasă și sper să ajut clubul să își atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM București!"

Să-i urăm bun venit, Laurei, în familia CSMB!


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri