HANDBAL

Adrian Vasile și Iulia Curea continuă, pe banca tehnică, cu CSM București!


Stagiunea 2022/23 a debutat excelent pentru CSM București și echipa s-a sudat cu fiecare etapă care a trecut, atât din Liga Florilor, cât și din Liga Campionilor. Supercupa României a fost câștigată deja de tigroaice, iar victoriile din Liga Campionilor - în special cele din deplasare - ne-au oferit un excelent start de sezon. 

Planurile pentru viitor încep să se contureze, avem aproape toate țintele atinse și informațiile vor ajunge la fanii noștri în cel mai scurt timp! Iar pentru astăzi dorim să vă anunțăm că Adrian Vasile și Iulia Curea vor continua pe banca CSM București și în viitor! Avem convingerea că cei doi vor duce la bun sfârșit munca începută, iar obiectivele echipei vor fi atinse, pentru că suntem pe drumul cel bun!

Mă simt onorată dar și bucuroasă să continui alături de CSM București, un club important în România, dar și în handbalul european. Suntem o echipă puternică, muncitoare, motivată și dornică de a aduce cât mai multă bucurie fanilor prin rezultatele noastre!” - Iulia Curea

Primesc cu multă responsabilitate și bucurie această dovadă de încredere din partea clubului. Ca antrenor cred că cea mai bună tactică este strategia consistentă, pe termen lung și sunt recunoscător, mai ales că se aplică într-un proiect de suflet așa cum este cel de la clubul nostru. Hai, CSM București!” - Adrian Vasile

Succes, Adrian Vasile! Succes, Iulia Curea!

Adrian Vasile la CSM București: 

Ianuarie 2014 - Septembrie 2019 preparator fizic & antrenor secund

Septembrie 2019 - prezent antrenor principal CSM București.

Ca antrenor principal, palmaresul lui Adrian Vasile este următorul:

2019/20 - loc 2 în Liga Florilor (titlu neacordat din motive de pandemie coronavirus);

EHF Champions League - competiție suspendată;

2020/21 - loc 1 Liga Florilor (titlu câștigat autoritar de CSM);

Sfert de finală EHF Champions League;

2021/22 - loc 2 în Liga Florilor (cu 3 victorii clare în fața campioanei Rapid);

Cupa României câștigată;

Sfert de finală EHF Champions League;

2022/23 - Supercupa României cucerită în fața Rapidului.

De asemenea Adrian Vasile a fost secundul naționalei de handbal feminin din Muntenegru (locul 5 la Campionatul Mondial din Japonia 2019), dar și antrenorul principal al reprezentativei României, pe care a calificat-o la turneul final al Campionatului European 2022.


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri