HANDBAL

LIGA FLORILOR MOL | CSM București vs CS Măgura Cisnădie 32-24(17-12)


Handbalistele de la CSM București au obținut o victorie importantă ieri, în fața celor de la CS Măgura Cisnădie, în etapa a 8-a a Ligii Florilor MOL.

Meciul a început cât se poate de echilibrat de ambele părți, mergându-se de la egal la egal timp de 15 minute, dar fetele lui Adi Vasile au început să înscrie la foc automat, astfel că la pauză au intrat la vestiare cu un avantaj de 5 goluri. Antrenorul a aruncat-o la luptă și pe tânăra Diana Fînaru, care a marcat 3 goluri din 4 aruncări! 

În repriza secundă, tigroaicele au continuat să se desprindă de pe tabelă, în prim-plan fiind golurile Cristinei Neagu sau ale lui Malin Aune! Partida s-a terminat cu scorul de 34-22 pentru fetele noastre, ajungând astfel la 6 victorii din 8 etape jucate, din acest tur.

Pentru tigroaice, urmează ultimul meci din acest an în Liga Florilor MOL, deplasarea de duminică, 07 noiembrie 2021, la Brăila.

Rezumatul meciului:

 

Din păcate, victoria a fost umbrită de accidentarea Barbarei Lazovic, care, în urma efectuării RMN-ului, are ruptură de ligament încrucișat și va lipsi de pe teren timp de 6 luni!

Suntem alături de ea și îi dorim o recuperare cât mai ușoară!

 


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri