HANDBAL

Amanda Kurtovic:” CSM București va rămâne mereu în sufletul meu!”


Interul dreapta din Norvegia le părăsește pe ”tigroaice” după doi ani petrecuți în România.CSM București își schimbă din temelii echipa pentru sezonul viitor. Devin ”tigroaice” handbaliste cu nume sonore, și, cum este și firesc, echipa se va despărți de unele dintre fetele care au îmbrăcat cu mândrie tricoul CSM-ului.

Printre sportivele care nu vor mai continua la echipa noastră se numără Amanda Kurtovic (27 de ani) și Sabina Jacobsen (30 de ani). Interul dreapta din Norvegia a semnat cu unguroaicele de la Gyor, în vreme ce apărătoarea suedeză încă nu și-a anunțat viitoarea destinație. Înainte de plecarea în vacanță, și, implicit din țara noastră, ambele handbaliste (câștigătoare ale titlului național în 2018, dar și a două Cupe ale României, în 2018, 2019 și medaliate cu bronz în sezonul trecut al Ligii Campionilor) au vorbit despre ce a însemnat pentru ele perioada petrecută la CSM București.

”Este un moment emoționant pentru mine, cel al despărțirii de tot ce înseamnă CSM București… Au fost doi ani minunați, am învățat multe despre mine ca om, iar ca jucător m-am dezvoltat enorm. Voi ține legătura cu fetele și le voi susține indiferent de situație. Cele mai frumoase amintiri sunt din Final Four-ul de anul trecut și sigur nu voi uita toate clipele petrecute cu fetele. Îmi va lipsi totul din România, orașul București mi-a plăcut foarte mult, oamenii m-au primit incredibil și voi păstra în sufletul meu tot ce am trăit aici. Este posibil să mă întorc la CSM București, nu se știe niciodată unde mă duce cariera. Cel mai mare vis al meu la nivel de echipe de club este să câștig Liga Campionilor, iar pentru asta muncesc și voi munci zi de zi” - Amanda Kurtovic, fostă handbalistă CSM București.

”Ultimele luni au trecut foarte rapid și mă simt puțin ciudat că după vacanță nu mă voi mai întâlni cu fetele. Cele mai frumoase amintiri sunt legate de colegele mele și de Final Four-ul de anul trecut al Ligii Campionilor. Am petrecut o perioadă plină la CSM București, a fost o experiență incredibilă și sunt fericită că am trăit toate aceste lucruri în România. Le țin pumnii fetelor pentru sezonul viitor, știu că gândurile zboară la Liga Campionilor, știu, de asemenea, că va fi greu, dar au toate șansele să cucerească trofeul” - Sabina Jacobsen, fostă handbalistă CSM București.

 

 


Proiect sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Parteneri EHF

Sponsori și Parteneri