Volei masculin. Ultima achizitie a clubului vine din Venezuela

Secția de volei masculin continuă campania spectaculoasă de achiziții începută în această vară și a realizat al patrulea transfer. Lotul CSMB este format în mare parte din jucătorii autohtoni, dar va fi completat și cu sportivi din alte campionate mai puternice. Primul jucător străin trnasferat este Jhonlenn Barreto.

Jhonlenn Barreto este cel mai nou transfer în rândul tigrilor. Are 29 de ani și vine din Venezuela, iar în formația CSMB va ocupa postul de secund. Cu o inaltime de 1,85 metri, jucatorul a facut parte, în ultimul sezon, din naționala Venezuelei. Anul 2015 i-a adus performanțe la nivel înalt și a primit titlul de cel mai bun jucător din liga Venezuelei. De asemenea, în 2014 a câștigat titlul de cel mai bun jucător în World Championship Army Brasil.

Gabriel Gancea, șeful secției de volei, a declarat despre Jhonlenn Barreto că “Este un jucător foarte bun, are o preluare precisă, un atac puternic și reprezintă o achiziție importantă pentru noi. Acum să vedem dacă se va adapta la stilul nostru de joc. Aceasta este marea problemă a jucătorilor străini, ei se acomodează lent, de obicei spre sfârșitul campionatului. Stilul de joc românesc este unul atipic. Să sperăm că în cazul lui Baretto lucrurile nu vor sta așa și se va obișnui repede.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share