Volei masculin. “Tigrii” si-au luat revansa in fata celor de la Piatra Neamt

CSM București a câștigat fără drept de apel în confruntarea cu VCM LPS Piatra Neamț și și-au consolidat locul printre cele mai bune șase echipe din campionat. După înfrângerea suferită în tur, pe terenul moldovenilor, “tigrii” au vrut să își ia revanșa și s-au impus categoric în manșa retur, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-18, 25-17).

Setul 1

Partida nici nu începuse bine, că la scorul de 4-0, antrenorul din Piatra Neamț a cerut primul timp de odihnă. Cu toate că adversarii au reușit să mai străngă puncte, la primul time-out tehnic, o diferență de patru puncte îi despărțea de “tigrii”. Când ei s-au apropiat destul de tare de noi, la scorul 11-9, antrenorul Iulian Pîslaru a cerut timp de odihnă. Piatra Neamț a egalat la 13 și a preluat conducerea preț de câteva momente, dar bucureștenii și-au revenit imediat. Lupta până la finalul setului a fost una de care pe care, dar CSM București a gestionat mai bine situația și a câștigat cu scorul de 25-23.

Setul 2

“Tigrii” au început bine setul și l-au condus cu o diferență de cinci puncte, iar la primul time-out tehnic, scorul a fost 8-5. Jocul a continuat în aceeași manieră impunătoare, cu un avantaj clar pentru elevii lui Iulian Pîslaru, iar la cel de-al doilea timp de odihnă, tabela arăta 16-11 pentru ei. Bucureștenii au continuat să acumuleze tot mai multe puncte, iar la scorul 22-15, au intrat, pe teren, Eugen Teotoc și Iordan Zhelyazkov. Setul doi s-a încheiat cu scorul 25-18 pentru CSM București.

Setul 3

Formula de la finalul setului anterior, cu Eugen Teotoc coordonator și Iordan Zhelyazkov pe postul de fals, a fost păstrată și în cel de-al treilea set. Când în sală arbitrul fluiera primul timp de odihnă, pe tabelă era afișat scorul 8-4. Cu fiecare punct trecut în contul lor, “tigrii” se distanțau tot mai mult de echipa adversă și au condus-o cu o diferență și de șapte puncte. La scorul 18-11, a intrat pe teren tânărul jucător Radu Dediulescu, iar apoi Valentin Ioniță, Ștefan Romanescu și libero-ul Paul Cămui. Ei au dus la bun sfârșit jocul bun și s-au bucurat de o victorie clară în fața celor de la Piatra Neamț.

Libero-ul echipei CSM Bucureși, Paul Cămui, a declatat: „A fost un meci bun, iar noi ne-am dorit foarte mult să câștigăm cele trei puncte foarte importante pentru a păstra diferența față de echipele de sub noi. Așa avem șanse mai mari să ne apropiem de următorul loc. În concluzie, totul a mers bine, drept dovadă și victoria clară, cu scorul de 3-0.”

CSM București (7 puncte din serviciu, 38 din atac și 10 din blocaj). “Tigrii” au început meciul în următoarea formulă: Veniamin Aldea (3 puncte), Miron Cătălin (8 puncte), Gabriel Bontea (16 puncte), Robert Vologa (4 puncte), Marius Iftime (9 puncte), Dumitru Claudiu (3 puncte) și libero-ul Mata Para. Au intrat și Eugen Teotoc (1 punct), Radu Dediulescu (2 puncte), Iordan Zhelyazkov (7 puncte), Valentin Ioniță (1 punct), Ștefan Romanescu (1 punct) și libero-ul Paul Cămui.

VCM LPS Piatra Neamț (5 puncte din serviciu, 31 din atac și 5 din blocaj). Din sextetul de bază al echipei adverse au făcut parte: Veber Andrei (14 puncte), Iosif Cristian (5 puncte), Răileanu Dragoș (2 puncte), Boiko Yevhen (4 puncte), Shimansky Andrii (7 puncte), Cersemba A. (7 puncte) și libero-ul Ursache Andrei. Au mai luat parte la joc și Stoenete Cătălin (1 punct), Sorin Dragomir și Martin Daniel (1 punct).

Acum, „tigrii” se pregătesc pentru următoarea confruntare importantă din etapa a XVIII-a a Diviziei A1, cu echipa CS Știina Bacău. Partida va avea loc pe terenul adversarilor, sâmbătă, 18 februarie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share