Volei masculin. Tigrii si-au luat revansa in fata adversarilor de la Baia Mare

Încurajați de iubitorii voleiului, care au venit într-un număr mare la sala, Tigrii au demonstrat un joc foarte bun împotriva echipei Știința Explorări Baia Mare și și-au adjudecat cele trei puncte puse în joc în minimul de seturi. Aseara, cele două echipe au disputat manșa retur a etapei a XIX-a, iar sportivii noștri au fost motivați șă își ia revanșa în fața adversarilor după ce în tur, au pierdut pe muchie de cuțit. CSM București vs Știința Explorări Baia Mare 3-0 (25-20, 25-19, 26-24).

În prima parte a setului întâi, lupta dintre cele două echipe a fost una cot la cot până la scorul 10-10. Din acel moment, Tigrii au găsit un plus de forță și s-au distanțat de adversari punct după punct, conducând cu o diferență și de șase puncte. CSM București a continuat și în setul al doilea jocul foarte bun, astfel că a reușit să se impună fără emoții, tabela de marcaj arăta și opt puncte diferență între cele două echipe. În setul al treilea, s-a dat, din nou, o luptă de care pe care pentru puncte. La primul time-out tehnic, adversarii aveau un avans de un punct. La cel de-al doilea time-out cerut de arbitru, situația se schimbase, Tigrii conduceau cu un punct diferență. Cu cât treceau minutele, atmosfera în sala devenea tot mai palpitantă, iar punctul culminant a fost când adversarii au egalat la 24. Elevii lui Iulian Pîslaru și-au unit încă o dată forțele și au trecut în contul lor cele două puncte de care mai aveau nevoie penru a ieși învingători.

“A fost o victorie pentru care am muncit mult, ne-am pregătit toata săptămâna și am fost motivați să luăm cele trei puncte puse în joc. Aveam nevoie să câștigăm pentru a ne consolida locul printre primele șase echipe și am reușit asta. În primele două seturi, tot ceea ce am pregătit la antrenamente ne-a ieșit perfect și am condus relaxați. Setul trei a fost unul la care ne asteptam pentru că mai mereu am întâlnit probleme cu echipele puternice în acest set. Chiar dacă am avut câteva greșeli pe final, Bontea a făcut diferența atunci când trebuia și ne-am adjudecat cele 3 puncte care sunt de aur pentru noi.”

CSM București (6 puncte din serviciu, 46 din atac și 5 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte: Robert Vologa (6 puncte), Jhonlenn Barreto (17 puncte), Eugen Teotoc (1 punct), Marius Iftime (10 puncte), Veniamin Aldea (5 puncte), Gabriel Bontea (17 puncte) și libero-ul Mata Para. Au mai intrat și Claudiu Dumitru (1 punct) și Ștefan Romanescu.

Știința Explorări Baia Mare (3 puncte din serviciu, 32 din atac și 7 din blocaj). A început meciul în următoarea formulă: Rapeanu Liviu (3 puncte), Didorciuc Igor (3 puncte), Lupu Ștefan (9 puncte), Kovacs Zoltan (12 puncte), Nagy Csaba (6 puncte), Coasă Mihai (8 puncte) și libero-ul Olar Paul. A mai luat parte la joc și Sushko Artem (1 punct).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share