Volei masculin. Tigrii se pregatesc pentru confruntarea cu CS Caransebes

Pe terenul echipei CSM București se va desfășura următoarea etapă a Diviziei A1 cu echipa CS Volei Caransebeș. Partida din etapa a V-a va avea loc mâine, 02.11.2016, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor “Unirea” Doborești.

Marius Iftime, extrema tigrilor, a declarat: “Ne așteaptă un meci greu și foarte important pentru noi. Sperăm la o victorie, mai ales că avem nevoie de ea. Caransebeșul este o echipă care ne-a mai pus probleme și în meciurile trecute. Ne pregătim intens și ne dorim să avem rezultate din ce în ce mai bune.”

În acest moment, CSM București a acumulat șapte puncte și se află la jumătatea clasamentului, ocupând locul 6. Este foarte importantă o victorie pentru “tigrii” pentru că formația CS Caransebeș vine tare din urmă, clasându-se chiar în spatele echipei CSM București. În funcție de rezultatul acestui meci, clasamentul poate ramâne la fel sau se poate schimba.

Haideți să îi susținem pe tigrii la meciul de mâine. Vă așteptăm începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești, comuna Dobroești, județul Ilfov.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share