Volei masculin. Tigrii s-au impus in fata Banatului cu 3-1

Cu o sală plină și cu o galerie înfocată, care a încurajat fără pauză echipa CSMB, tigrii au câștigat meciul împotriva CS Volei Caransebeș cu scorul de 3-1. Etapa a V-a a Diviziei A1 s-a disputat la Sala “Unirea” Dobroești din București, iar scorul pe seturi a fost 25-20, 25-17, 19-25, 25-22.

Meciul a avut un început echilibrat, fără diferențe prea mari de puncte între cele două adversare. La al doilea time out tehnic, echipa CSM București conducea cu 4 puncte, iar din acel moment și-a păstrat avantajul până la finalul setului întâi, (25-20). Tigrii au continuat să domine Caransebeșul și în al doilea set, impunându-se în fața bănățenilor cu opt puncte, tabela de marcaj indica 25-17 când setul a ajuns la final. Deși victoria echipei CSMB era aproape sigură după cele două seturi câștigate, tigrii și-au pierdut concentrarea în setul trei, iar adversarii au profitat de circumstanțe și și-au adjudecat setul cu scorul de 19-25. Răsturnarea de situație le-a dat emoții fanilor din sală, dar aceștia și-au susținut favoriții până la final. Ultimul set a început mai timid pentru CSMB, dar echipa și-a recăpătat rapid focusul, astfel că victoria i-a aparținut.

Debutul partidei i-a avut la fileu pe: Veniamin Aldea (9 puncte), Claudiu Dumitru (1 punct), Miron Cătălin (16 puncte), Vologa Robert (6 puncte), Marius Iftime (13 puncte), Iordan Zhelyazkov (15 puncte) și liberoul Mata Para. Pe parcursul meciului au mai jucat și Eugen Teotoc, Ștefan Romanescu (2 puncte) și Gabriel Bontea (1 punct).

Coordonatorul tigrilor, Claudiu Dumitru, a declarat: “A fost un meci echilibrat împotriva unei echipe motivate care s-a luptat pentru fiecare punct. Totuși, jocul nostru a ieșit foarte bine și am dominat primele două seturi. În setul trei am început prost, probabil pe un fond de relaxare, dar important este că ne-am revenit în setul patru și am reușit să luăm cele 3 puncte puse în joc. Este o victorie importantă pentru moralul nostru și ne dă încredere pentru etapa următoare.”

Cele 3 puncte câștigate în seara aceasta, a urcat echipa CSMB pe locul 5 în clasamentul actual al campionatului. Următorul meci programat pentru tigri va avea loc pe 5 noiembrie cu VCM LPS Piatra Neamț.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share