Volei masculin. “Tigrii” au pierdut batalia cu “militarii”

„Tigrii” au pierdut, în deplasare, meciul din etapa a X-a a Diviziei A1 de Volei Masculin, împotriva echipei CSA Steaua București. CSA Steaua București – CSM București 3-0 (25-17, 27-25, 25-16)

“Tigrii” au avut un debut ezitant de partidă. Primul set a fost condus cap-coadă de “militari”, care și-au arătat foarte clar intenția de a păstra toate cele 3 puncte puse în joc. Debutul celui de-al doilea set a fost în același ton, iar Steaua conducea cu 6-1, moment în care CSM București a cerut time-out. Din acea clipă, “tigrii” au început să recupereze puncte, iar lupta a devenit una de care pe care. Intrarea lui Eugen Teotoc și a lui Jhonlenn Barreto, precum și o serie de servicii extrem de bune ale lui Vivi Aldea au determinat revenirea sprtivilor de la CSMB în meci. Finalul setului a fost extrem de disputat, dar câștig de cauză au avut voleibaliștii din Ghencea. Vizibil afectați de deznodământul celui de-al doilea set, tigrii au depus armele și au pierdut clar ultimul act, 25-16.

Din sextetul de bază al echipei CSM București au făcut parte: Cătălin Miron (6 puncte), Gabriel Bontea (13 puncte), Aldea Veniamin (3 puncte), Marius Iftime (3 puncte), Robert Vologa, Claudiu Dumitru (2 puncte) și libero-ul Mata Para. Au mai jucat și Eugen Teotoc (2 puncte), Jhonlenn Barreto (4 puncte), Teodor Milotin și Ștefan Romanescu.

Pentru CSA Steaua București au jucat: Cubrilo (12 puncte), Ghionea (7 puncte), Peric (10 puncte), Ivan (4 puncte), Matei (21 puncte), Nemeth (3 puncte) și libero-ul Karakashev. Au mai intrat și Gheorghiță și Almansa (3 puncte).

CSMB se pregătește pentru următoarea etapă a Diviziei A1 care se va disputa, acasă, cu LMV Tricolorul Ploiești. Partida din etapa a XI-a va fi sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor „Unirea” Dobroești. Haideți să îi susținem pe „tigri”!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share