Volei masculin. “Tigrii” au câștigat primul punct din campionat

Aseară a avut loc la Galați prima confruntare a “tigrilor” din campionatul intern, o confruntare care le-a adus un punct extrem de important. 

CSM București și Arcada Galați s-au luptat cot la cot pentru câștigarea primului meci din acest sezon. Prestația tigirlor a fost foarte bună, sportivii străini s-au integrat neașteptat de bine, dar de data aceasta, victoria a fost de partea echipei Arcada Galați cu scorul de 3-2.

Startul primului set a fost unul intens, la finalul căruia s-a impus echipa gălățeană (27-25). În cel de-al doilea set, tigrii s-au impus cu scorul de 25-23. După ce Arcada Galați a câștigat cel de-al treilea set (25-18), tigrii și-au revenit în setul patru (25-23). Dar pe finalul partidei, experiența gălățenilor și-a spus cuvântul, adjudecând-și setul decisiv (15-7).

 “Echipa a jucat extraordinar în raport cu valoarea echipei Galați care este la un nivel mult mai înalt. Fiecare jucător și-a făcut treaba foarte bine. Am luat un punct extrem de important atât pentru moral cât și pentru clasament. ARCADA Galați este o echipă care se luptă pentru titlu cu jucători internaționali talentați și valoroși. Dacă băieții noștri își vor menține prestația de aseară și în următoarele meciuri, vom crea probleme și celorlalte echipe.” – Gabi Gancea, șeful secției de volei 

Jhonlenn Barreto s-a făcut remarcat în timpul meciului cu cele mai multe puncte (20). Foarte aproape i-a fost Iordan Zheliazkov care a punctat de 18 ori. Băieții au fost susținuți și de Cătălin Miron (13 puncte), Veniamin Aldea (9 puncte), Robert Vologa (8 puncte), Gabriel Bontea (2 puncte) și Claudiu Dumitru (1 punct).

Formația Arcada Galați a fost suținută de: Caio de Pra (17), Janic Bojan (16 puncte), Safronov (14 puncte), Spînu Andrei (12 puncte), Filip Despotovski (6 puncte), Șerban Pascan (5 puncte) și Mihai Dumitrache (2 puncte).

Următorul meci pe care îl va disputa CSMB va fi la București miercuri, 19 octombire, împortiva CS Unirea Dej de la ora 17:00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share