Volei masculin. “Tigrii” au adus in contul lor o victorie si inca 3 puncte

 

Meciul din etapa a VII-a a diviziei A1, disputat pe terenul “tigrilor” cu Știința Bacău, s-a încheiat cu o victorie pentru echipa CSM București. Victoria le-a adus încă trei puncte “tigrilor’, iar aceștia au mai urcat o poziție în clasament, ocupând în acest moment locul 5. CSM București vs Știința Bacău 3-1 (22-25; 25-20; 25-21; 25-15)

Primul set nu a fost unul foarte fericit pentru “tigrii”. Echipa adversă a condus tot timpul cu excepția unui moment, când CSMB a recuperat din punctele pierdute și a ajuns la un scor egal (20-20), cu toate acestea, setul a fost adjudecat de Știința Bacău. Al doilea act, a fost unul în care “tigrii” și-au revenit și și-au îmbunătățit tehnica de joc, iar Marius Iftime și Gabriel Bontea s-au făcut remarcați. Jocul bun al echipei CSMB a continuat și în setul al treilea, “tigrii” au reușit să aibă un avans de 6 puncte. Deși Știința a recuperat din distanța pierdută, setul s-a încheiat în favoarea echipei bucureștene cu scorul 25-21. Actul final, le-a adus “tigrilor” bine meritata victorie și cele trei puncte puse în joc. Setul a fost dominat complet de CSMB. Într-un moment al jocului, tabela de marcaj a arătat scorul de 23-12, tigrii având un avantaj de 11 puncte. Și blocajul a fost mult mai bun spre finalul meciului, bucureștenii reușind 11 puncte. CSMB a mai realizat 5 puncte din serviciu și 54 din atac.

Debutul partidei i-a avut la fileu pe Dumitru Claudiu, Ștefan Romanescu (10 puncte), Robert Vologa (7 puncte), Iordan Zhelyazkov (4 puncte), Miron Cătălin (4 puncte), Veniamin Aldea (6 puncte) și libero-ul Mata Para. Schimbările de jucători au avut loc încă de la jumătatea primului set, când au intrat Iftime Marius (17 puncte), Bontea Gabriel (20 puncte) și Eugen Teotoc (5 puncte), care au jucat până la finalul partidei.

Știința Bacău a avut 3 puncte din serviciu, 39 din atac și 12 din blocaj. Titularii partidei au fost: Vițelaru C. (6 puncte), Cimici P. (3 puncte), Ivkovic A (2 puncte), Someșan S. (12 puncte), Marinica S (9 puncte), Cosoma K (20 puncte) și libero-ul Ghimeș D. Au mai intrat și Voinea A (1 punct), Tircavu M., Sărăcuțu A. (1 punct), Cazacu S. și libero- ul Matei C..

CSM București se pregătește pentru următorul meci mult mai solicitant cu CS Știința Baia Mare. Partida din etapa a VIII-a va avea loc pe 19 noiembrie, pe terenul echipei adverse.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share