Volei masculin. Infrangere neasteptata cu CS Stiinta Bacau

Tigrii lui Iulian Pîslaru au disputat ieri partida din etapa a XVIII-a a Campionatului Național și au avut parte de un rezultat neașteptat. Ei au pierdut meciul, din deplasare, cu echipa CS Știința Bacău, cu scorul de 3-1 (25-23, 25-19, 18-25, 30-28). În manșa tur cu ehipa din Bacău, CSM București și-a coordonat mult mai bine jocul și s-a impus cu scorul de 3-1, dar de data aceasta, adversarii au ieșit victorioși, chiar dacă sportivii noștri s-au luptat cot la cot pentru puncte și nu s-au lăsat dominați cu ușurință. Cu atât mai mult, lupta a devenit atât de strânsă, încât setul final a fost unul prelungit și s-a încheiat la scorul 30-28.

“Meciul cu echipa Știința Bacău a fost unul greu care trebuia tratat cu mai multă seriozitate și atenție din partea noastră. Sperăm să trecem mai repede peste înfrângerea asta și să ne mobilizăm mai bine. Ne asumăm faptul că trebuie să muncim mai mult ca până acum și trebuie să fim încrezători în puterile noastre. Următorul meci cu Baia Mare este foarte important și trebuie să luăm cele trei puncte.” – a declarat extrema Tigrilor, Marius Iftime.

CSM București (6 puncte din serviciu, 43 din atac și 9 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte Iftime Marius (5 puncte), Vologa Robert (8 puncte), Dumitru Claudiu (1 punct), Aldea Veniamin (7 puncte), Miron Cătălin (4 puncte), Gabriel Bontea (17 puncte) și libero-ul Mata Para. Au mai luat parte la joc și Jhonlenn Barreto (16 puncte), Yordan Zhelyazkov și Teotoc Eugen.

CS Știința Bacău (1 punct din serviciu, 58 din atac și 14 din blocaj). Echipa adversă a început partida în următoarea formulă: Vițelaru C. (15 puncte), Cimici P. (8 puncte), Ivkovic A. (2 puncte), Someșan S. (9 puncte), Marinca S. (9 puncte), Csoma K. (24 puncte). Au mai jucat și Purice R. (2 puncte), Sărăcuțu A. (2 puncte), Ivankovic G. (2 puncte), Voinea A. și Cazacu S..

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share