Volei masculin. Infrangere dureroasa pentru “tigrii” la Baia Mare

Aseară, CSM București a disputat partida din etapa a VIII-a a Campionatului Național pe terenul echipei Explorări Baia Mare. După patru seturi pline de suspans, “tigrii” au pierdut meciul la diferențe foarte mici de puncte și au mai coborât un loc în clasamentul actual. Baia Mare vs CSMB 3-1 (25-16; 22-25; 26-24; 25-23).

La începutul primul set, meciul a fost unul echilibrat, dar băimărenii au avut un plus de tonus, au câștigat teren și s-au impus în fața “tigrilor” cu scorul 25-16. În cel de-al doilea set, CSM București a avut o revenire spectaculoasă. A ținut pasul cu adversarii, fără diferențe mai mari de un punct, iar la cel de-al doilea timeout tehnic, scorul era 16-15 pentru CSM București. A fost un set care a ținut cu sufletul la gură Sala Polivalentă din Baia Mare și care s-a încheiat în favoarea “tigrilor”, cu scorul de 25-22. Suspansul a continuat și în setul al treilea. La un moment dat, Baia Mare a preluat conducerea și avea un avans de 4 puncte. “Tigrii” s-au mobilizat și i-au ajuns din urmă pe adversari, dar cu toate acestea, nu au reușit să câștige setul. Jocul a fost la fel de echilibrat și în ultimul set, iar scorul a fost mereu unul strâns. Nici în ultimele minute ale meciului, nu se știa dacă jocul va merge în setul decisiv sau dacă băimărenii vor câștiga. “Tigrii” au rezistat până la scorul 23-23, după care adversarii au luat cele două puncte de care aveau nevoie pentru a învinge. CSMB a reușit 5 puncte din serviciu, 52 din atac și 8 din blocaj.

“Am avut un început de meci mai nefericit, cu ceva greșeli individuale. Pe parcurs ne-am revenit și am reușit să egalăm situația la 1. Următorul set a fost influențat de câteva mingi mai neclare, și așa a ajuns scorul să fie 2 -1 la seturi, în favoarea adversarilor. După câteva schimbări de tactică, am fost foarte aproape să egalăm la 2, dar Baia Mare a gestionat mai bine finalul de set și a câștigat meciul”. – a declarat Ștefan Romanescu

CSM București a inițiat meciul în următoarea formulă: Gabriel Bontea (23), Ștefan Romanescu (8 puncte), Eugen Teotoc, Vologa Robert (6 puncte), Veniamin Aldea (7 puncte), Iftime Marius (3 puncte) și libero-ul Mata Para. Au mai intrat și Iordan Zheliazkov (3 puncte), Catalin Miron (7 puncte), Dumitru Claudiu (5 puncte), Valentin Ioniță, Teodor Milotin (2 puncte), Dediulescu Radu (1 punct) și libero-ul Paul Cămui.

Explorări Baia Mare (2 puncte din serviciu, 47 din atac și 14 din blocaj). Debutul partidei i-a avut la fileu pe: Coasa Mihai (8 puncte), Tutea Robert (3 puncte), Kszap Tamas (2 puncte), Kovacs Zoltan (12 puncte), Cherbeleata Gabriel (17 puncte), Didorciuc Igor (16 puncte) și libero-ul Barbosa D. Au mai jucat și Artem Sushko (5 puncte), Rapeanu Liviu și Lupu Ștefan.

 Partida din etapa a IX-a va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, pe terenul “tigrilor”. Oaspete va fi echipa ACS Volei Municipal Zalau, iar meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport, de la ora 13:30.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share