Volei masculin. Frumoasa victorie contra “U” Cluj

Meciul în deplasare împortiva formației “U” Cluj s-a încheiat cu o frumoasă victorie pentru CSM București cu scorul 1-3 (15-25; 19-25; 30-28; 18-25).

Tigrii s-au impus și și-au arătat forța în meciul cu “U” Cluj încă din primul set, scorul fiind de 15-25. După ce au câștigat categoric primele două seturi, singurul moment în care băieții și-au pierdut concentrarea a fost în cel de-al treilea set. A început modest și a continuat cu o luptă cot la cot pentru câștigarea lui, însă scorul final a fost de 30 – 28 pentru “U” Cluj. În setul patru, tigrii au jucat excelent, au condus pe tot parcursul setului, reușind astfel să câștige cele 3 puncte puse în joc.

“A fost un meci foarte important care a avut și un deznodământ fericit pentru noi. Echipa a jucat foarte bine, iar în momentele cheie, valoarea a făcut diferența. Ne-am concentrat foarte bine și ca rezultat ne-am îndeplinit obiectivul, acela fiind victoria de 3 puncte. Suntem bucuroși pentru victorie și mulțumiți de jocul prestat. Sperăm să creștem de la meci la meci.” – a declarat Robert Vologa

Gabriel Gancea, șeful secției de volei, a declarat: “A fost un meci senzațional, în care toți băieții și-au făcut datoria, ca să nu mai vorbim de Bontea Gabriel care a punctat de 30 de ori și Jhonlenn Barreto, 29 de puncte. Au fost fenomenali băieții, dacă păstrăm același ritm și în următoarele meciuri, cred că vom avea rezultate foarte bune.”

Au punctat pentru CSMB: Gabriel Bontea (30 puncte), Jhonnlen Barreto (29 puncte), Cătălin Miron (8 puncte), Robert Vologa (6 puncte), Veniamin Aldea (5 puncte), Claudiu Dumitru (1 puncte) și Iordan Zheliazkov (1 puncte).

Iar pentru “U” Cluj: Negrean Vlad (21 puncte), Borota Dan (13 puncte), Badea Ionuț (8 puncte), Pop Adrian (6 puncte) Pastean Patriciu (4 puncte) și Kozlovskyi Dmytro (1 punct).

Marți, 25.10.2016, tigrii vor participa la primul meci din Cupa României. Meciul cu CSA Steaua București se va disputa pe terenul tigrilor la Sala de Sport „Unirea” Dobroești, de la ora 17:00. Haideți să îi susținem pe tigrii!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share