Volei masculin. Etapa a III-a se disputa acasa la “U” Cluj

Tigrii au ajuns astăzi la Cluj Napoca unde vor disputa etapa a III-a a Campionatului Național. Meciul va avea loc mâine la Sala Polivalentă de la ora 17.

CSM București a început campionatul intern într-o formulă puternică, iar în urma primelor două etape, “tigrii” au acumulat 4 puncte. În meciul cu Arcada Galați, tigrii au primit un punct, iar victoria împotriva celor de la Unirea Dej le-a mai adus încă trei puncte.

Mâine vom disputa un meci important împotriva unei echipe care ne-a pus probleme în anii trecuți. Va fi un meci greu și trebuie tratat ca atare. Ne dorim victoria, însă trebuie să ne concentrăm la maximum și să dăm tot ce avem mai bun. Am dat dovadă în primele două meciuri că avem o echipă puternică și mâine avem ca obiectiv câștigarea partidei.” – a declarat centrul Robert Vologa

U Cluj este o echipă cu tradiție care sezonul trecut s-a clasat pe locul 9. Debutul acestui campionat le-a adus sportivilor de la Cluj o victorie, dar și o înfrângere. În prima etapă, clujenii i-au înfruntat pe cei de la CS Unirea Dej, iar victoria a fost de partea lor cu scorul de 3-0. Etapa a doua a adus “U” Clujului, în meciul disputat cu SCMU Craiova, o înfrângere dureroasă, scorul fiind 3-0 pentru craioveni.

Săptămâna viitoare, CSM București participă la primul meci din Cupa României împotriva CSA Steaua București, un meci eliminatoriu care se va juca pe terenul tigrilor marți, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share