Volei masculin. Derby-ul etapei a IX-a: CSMB vs Volei Municipal ZALAU

Etapa a XI-a a Diviziei A1 se va disputa pe terenul echipei CSMB, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 13:30. Toți cei care vor să îi susțină pe “tigrii” sunt așteptați la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești. De asemenea, meciul cu formația Volei Municipal Zalău va fi și televizat de Digi Sport.

Echipa oaspete, Zalău, este fruntașă în clasamentul actual și are 19 puncte în cont. La aceeași distanță, tot cu 19 puncte acumulate, se află formațiile Steaua București și Arcada Galați. În urma meciului cu Explorări Baia Mare, “tigrii” au mai coborât un loc și ocupă poziția 6. CSM București are de înfruntat un meci greu și foarte important pentru echipă.

Marian Dumitrescu, antrenorul „tigrilor”, a declarat: „Mâine va fi un meci dificil cu o echipă care nu întâmplător, în momentul de față, ocupă poziția de lider în clasament. Faptul că avem din sextetul de bază doi jucători accidentați, ne face și mai dificilă misiunea de a câștiga puncte care să ne asigure poziționarea în primele șase echipe, la sfârșitul primei părți a campionatului. În ciuda acestor neajunsuri, sunt încrezător în elanul tinerilor jucători. Acesta este și principalul atu pe care mă bazez la meciul de mâine.”

“Ne antrenăm și muncim mult, iar treaba pare bună, chiar promițătoare. Dar să nu uităm că vom juca cu nimeni alta decât Zalău, echipa care este pe primul loc acum. Avantajul nostru cel mai mare este că jucăm acasă.” – A declarat centrul, Valentin Ioniță.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share