Volei masculin. CSMB obține prima victorie acasă din acest sezon

Tigrii au obținut prima victorie în acest sezon, chiar în primul meci disputat acasă, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești. Voleibaliștii de la CSMB s-au impus în etapa a doua a Diviziei A1 în fața echipei CS Unirea DEJ cu scorul de 3 – 1 (25-20; 25-22; 15-25; 25-18)

Extrem de motivați după prestația de la Galați, “tigrii” au avut o evoluție destul de oscilantă în primele minute, astfel că la primul time-out tehnic scorul era 5-8. La revenirea pe teren, sportivii noștri au părut mult mai concentrați și au reușit să egaleze, ba chiar să câștige primul set la o diferență de 5 puncte. Cu tânărul Vologa excelent la blocaj, cu un Dumitru extrem de lucid la fileu, cu Mata foarte bun la preluare și cu trasoarele lui Barreto și Iordan, setul 2 a fost condus în permanență de CSMB, set încheiat cu scorul de 25-22. Pe fondul unei relaxări, CS Unirea Dej a revenit în lupta pentru puncte în cel de-al treilea set, câștigat cu scorul de 25-15. Cele două echipe au mers cap la cap în setul 4, cu reușite spectaculoase de ambele părți. A ieșit la rampă, însă, Gabriel Bontea, care l-a înlocuit cu brio pe Iordan Zheliazkov. Ajutați de serviciile lui Miron și blocajele lui Baretto, “tigrii” s-au desprins de la scorul de 13-13 la 18-13 și au menținut ritmul până la final, astfel că CSM București obține prima victorie din actualul sezon.

Jhonnlen Barreto a declarat că: “A fost o partidă extrem de utilă. Ne-a ajutat să ne punem la punct sistemul de joc, mai ales că urmează o serie de meciuri pe care le vom disputa la un interval mic de timp. Anul acesta liga este una foarte puternică și avem nevoie să ne găsim propriul ritm. A fost un meci greu, dar am reușit să avem un blocaj și o apărare bună. Aceasta a fost cheia victoriei din această seară, după părerea mea.

Jhonnlen Barreto s-a făcut remarcat punctând de 19 ori, dar alături i-au fost și Gabriel Bontea (9), Cătălin Miron (8), Claudiu Dumitru (7), Iordan Zheliazkov (7), Robert Vologa (5), Veniamin Aldea (4) și Eugen Teotoc (1).

Pentru formația Unirea Dej, antrenată de Victor Lazăr și Tiberiu Szilaghi, au punctat Fereira Cristiano (19), Isek Goran (16), Mocan Codrin (13), Fuzesi Adrian (5), Mihălescu Andrei (3), Chisleacov Timofei (2) și Dascălu Marius (2).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share