Volei masculin. CSMB invinsa de campioana en-titre SCMU Craiova

CSM București a disputat etapa a IV-a a Campionatului Național aseară pe terenul craiovenilor, iar victoria aparține campioanei en-titre la volei masculin SCMU Craiova cu scorul de 3-0 (25-19; 25-17; 25-17).

Tigrii au început primul set promițător, având și un avans de puncte, dar la al doilea time out tehnic, echipa gazdă a preluat inițiativa și de atunci nu a mai pierdut controlul. Partida a debutat cu Aldea Veniamin (4), Dumitru Claudiu (1 punct), Vologa Robert (4 puncte, din care 3 au fost din blocaj), Romanescu Ștefan (6 puncte), Gabriel Bontea (8 puncte), Cătălin Miron (12 puncte) și liberoul Mata Para. Pe teren au mai intrat și Iftime Marius (2 puncte), Eugen Teotoc, Valentin Ioniță și Iordan Zhelyazkov (4 puncte).

Până acum CSM București a acumulat 9 puncte din meciurile disputate și ocupă locul 6 în clasamentul campionatului, în timp ce campioana SCMU Craiova s-a clasat pe locul 5 cu 10 puncte. Pentru SCMU Craiova au jucat Keller Gil (1 punct), Stulenkov Nikita (15 puncte), Bartha Cristian, Lică Laurențiu (18 puncte), Bala Marian (6 puncte), Suson Silviu (10 puncte) și liberoul Mărieș Mihai.

Vă așteptăm miercuri, 2.11.2016, la meciul dintre CSM București și CS Volei Caransebeș pentru a-i susține pe tigrii în etapa a V-a a Campionatului Național, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share