Volei masculin. CSMB intalneste in retur Arcada Galati

Una dintre cele mai grele partide pentru CSM București se va disputa luni, 12 decembrie, cu una din formațiile momentului, Arcada Galați. “Tigrii” vă așteaptă să îi susțineți și să îi încurajați începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești. De asemenea, Digi Sport 3 va transmite în direct meciul.

Turul s-a încheiat cu etapa a XI-a, iar ACS Volei Municipal Zalău este liderul campionatul, cu 28 de puncte în cont. Cu același număr de puncte, se luptă pentru locul I și Steaua București și Arcada Galați. CSM București are strânse în cont 16 puncte și ocupă locul 7. În primul meci cu Arcada Galați, “tigrii” au reușit să câștige 2 seturi și s-au întors la București cu primul punct din acest sezon. Pentru partida de luni, își propun să realizeze un joc cât mai bun și să strângă cât mai multe puncte.

Căpitanul echipei CSMB, Teodor Milotin, a declarat: “Ne dorim ca la meciul cu echipa Arcada Galați să facem un joc la fel de bun ca cel din tur. Prin venirea noului tehnician din Bulgaria, Martin Stoev, gălățenii și-au îmbunătățit tehnica de joc, iar misiunea noastră va fi una și mai dificilă. Noi sperăm să luăm cât mai multe puncte. Așteptăm iubitorii de volei să ne susțină luni, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești.”

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share