Volei masculin. CSMB eliminată din Cupa României

Aseară a avut loc la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești partida de volei dintre CSM București și CSA Steaua din Cupa României. Partida s-a finalizat cu victoria echipei Steaua cu scorul 1-3 (25-22; 28-30; 15-25; 23-25), iar câștigătoarea va participa în noiembrie la al doilea meci programat din cupă cu Arcada Galați.

Din primele minute ale meciului, lupta pentru câștigarea setului a fost una acerbă. Cu un scor mereu strâns, fără diferențe mai mari de două puncte, tigrii s-au desprins în momentul 13-10 și de atunci au condus primul set. Setul al doilea a fost unul plin de emoție care a ținut sala cu sufletul la gură. Lupta a fost la fel de strânsă, doar că de data aceasta Steaua a câștigat setul cu scorul 30-28. Momentul critic al meciului a fost accidentarea extremei Jhonlenn Bareto la jumătatea setului. Ieșirea din teren a lui Bareto a avut un impact asupra tigrilor și concentrarea lor a scăzut, fapt care i-a afectat și în setul trei. Setul a fost condus în permanență de echipa adversă, iar la finalul setului scorul a fost de 15-25. CSMB a avut o evoluție mai bună în setul 4; tigrii și-au recăpătat focusul, dar meciul s-a încheiat cu scorul de 23-25 în favoarea oaspeților.

Gabriel Gancea, șeful secției de sport, a declarat: „Am întâlnit o echipa foarte valoroasă. Nu întâmplător Steaua se află pe locul 1 cu jucatori internaționali de mare calibru. Meciul a fost unul disputat, am încercat să ne impunem jocul, am reușit în primul set, dar a intervenit accidentarea lui Barreto care ne-a creat un dezechilibru, care până la finalul meciului și-a spus cuvântul. Din fericire, accidentarea lui Barreto nu a fost foarte gravă, el a suferit o entorsă la piciorul drept.”

CSM București a început partida în următoarea formulă: Dumitru Claudiu (1 punct), Jhonlenn Barreto (10 puncte), Vologa Robert (6 puncte), Gabriel Bontea (14 puncte), Miron Cătălin (11 puncte), Veniamin Aldea (7 puncte) și liberoul Mata Para. Au mai jucat și Marius Iftime (2 puncte), Iordan Zhelyazkov (7 puncte) și Ștefan Romanescu (4 puncte).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share