Volei masculin. CSMB a inceput anul cu o victorie categorica

 

“Tigrii” lui Iulian Pîslaru au început anul 2017 în forță și au câștigat primul meci din acest an. Etapa a XIV-a s-a disputat la București, iar sportivii CSMB au câștigat fără drept de apel în meciul cu “U” Cluj. Ei au avut nevoie de un joc de o oră și cinci minute și de minimul de seturi pentru a-și adjudeca victoria. CSMB vs “U” Cluj 3-0 (25-16, 25-18, 25-21).

Setul 1 (21 minute)

CSM București a început meciul în forță și a condus cu succes jocul. La primul time out tehnic scorul era 8-6, după care antrenorul din Cluj a cerut timp de odihnă. Jucătorii noștri au continuat în același stil, astfel că au avut un avans de 8 puncte. La scorul 19-11, “U” Cluj a cerut al doilea timp de odihnă, încercând să găsescă o soluție pentru a recupera din punctele pierdute. Însă bucureștenii nu s-au lăsat influențați și și-au adjudecat setul cu scorul de 25-16.

Setul 2 (21 de minute)

Început într-o manieră echilibrată, setul al doilea i-a avut aproape tot timpul la timonă pe “tigrii”. După primul time out, adversarii au reușit să egaleze doar la 11 și la 13, iar la al doilea time out tehnic, CSMB conducea cu 3 puncte. La scorul 18-14, Clujenii au cerut primul timp de odihnă, dar jucătorii noștri nu le-au dat șansa să se aproprie prea mult, din contră, au câștigat setul cu scorul de 25-18.

Setul 3 (23 minute)

A fost unul mai echilibrat, cu o luptă de care pe care, iar preț de câteva momente, echipa adversă a preluat conducerea, cu un avans de 3 puncte. La al doilea time out tehnic, scorul era în favoarea oaspeților (14-16), dar “tigrii” s-au concentrat mult mai bine și au venit tare din spate, egalând la 19, după care au preluat conducerea. Din acel moment nu s-au mai oprit din punctat și au încheiat setul la scorul 25-21, câștigând primul meci din acest an.

Robert Vologa, centrul “tigrilor” a declarat: “Am disputat un meci important pentru că am întâlnit o echipă care ne-a mai pus probleme în trecut. A contat mult pentru că a fost primul meci după perioada de vacanță și încă nu suntem în cea mai bună formă, așa că ne trebuia un start bun. Aveam nevoie de cele trei puncte pentru a ne asigura locul printre primele șase echipe, iar partida bună de astăzi ne-a bucurat. Am jucat bine și suntem mulțumiți de rezultatul nostru. Sperăm să creștem de la meci la meci, iar la finalul campionatului să ne clasăm cât mai sus.”

CSM București (6 puncte din serviciu, 41 din atac și 7 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte Cătălin Miron (7 puncte), Jhonlenn Barreto (13 puncte), Robert Vologa (5 puncte), Gabriel Bontea (18 puncte), Claudiu Dumitru (4 puncte), Aldea Veniamin (7 puncte) și libero-ul Mata Para.

“U” Cluj (2 puncte din serviciu, 29 din atac și 3 din blocaj). Clujenii au început partida în următoarea formulă: Pastean Patriciu (7 puncte), Badea Ionuț (6 puncte), Kozlovski Dmytro (1 punct), Magdas Alexandru (5 puncte), Negrean Vlad (10 puncte), Borota Dan (5 puncte) și libero-ul Popovici Mihai. Au mai intrat pe teren și Ciupe Mihai.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share