Volei masculin. CSM Bucuresti vs CSA Steaua, un meci de foc

Returul fazei a doua a Campionatului Național a început ieri, când s-au disputat meciurile din etapa a VI-a, iar Tigrii au primit vizita militarilor de la CSA Steaua București. Meciul a fost unul de foc, iar lupta de care pe care a ținut sala de la Dobroești cu sufeltul la gură. CSM București a reușit un joc bun, ba mai mult în primul set, s-a impus fără emoții, iar în al doilea, lucrurile au mers bine, doar că pe final, au fost câteva greșeli care au dus la un scor strâns. Adversarii de la Steaua au avut nervii mai tari și și-au adjudecat victoria cu scorul de 1-3 (25-22, 25-27, 18-25, 21-25). Următoarea confruntare a Tigrilor va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, când ei vor fi oaspeții jucătorilor de la Arcada Galați.

CSM București: Dumitru Claudiu (3 puncte), Robert Vologa (4 puncte), Veniamin Aldea (3 puncte), Miron Cătălin (12 puncte), Gabriel Bontea (19 puncte), Jhonlenn Barreto (21 puncte) și libero-ul Mata Para. Au mai intrat pe teren și Eugen Teotoc (1 punct) și Yordan Zhelyazkov (1 punct).

CSA Steaua București: Matei Ciprian (26 puncte), Cubrillo Nemanja (11 puncte), Peric Milan (5 puncte), Nemeth Szabolcz (7 puncte), Ghione Gabriel (8 puncte), Kostic Ivan (2 puncte) și libero-ul Vladislav Ivanov. Au mai luat parte la joc și Ghiorghiță Mihai, Jorge Almansa (7 puncte) și Muscina Alexandru (1 punct).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share