Volei masculin. CSM București se luptă pe teren propriu cu Unirea Dej

CSM București îi așteaptă diseară pe jucătorii de la Unirea Dej pentru a disputa o partidă care contează pentru a doua etapă a Diviziei A1. Cele două formații se vor întâlni de la ora 17, la sala Sporturilor Unirea Dobroiești din București.

 

În weekend-ul trecut, CSM București și Arcada Galați s-au luptat cot la cot pentru câștigarea primului meci din acest sezon, iar tigrii s-au întors la Capitală cu primul punct din acest sezon. Acum a venit momentul să se impună în fața celor de la Unirea Dej și să ofere pasionaților de volei un meci interesant.

Claudiu Dumitru face parte din formația CSMB de mai bine de cinci ani, ocupă postul de coordonator și a declarat despre meciul cu Unirea Dej că:“Vom întâlni o echipă bună, cu jucători cu experiență, care vin motivați după înfrângerea neașteptată de acasă cu formația U Cluj. Sperăm să facem un joc cel puțin la fel de bun ca cel de la Galați și să luăm toate cele 3 puncte puse în joc.”

Formația CSMB este următoarea: Milotin Teodor (12), Gabriel Bontea (14), Veniamin Aldea (9) Claudiu Dumitru (6), Marius Iftime (3), Valentin Ioniță (2), Paul Cămui (16), Jhonnlen Barreto (17), Iordan Zheliazkov (4), Radu Dediulescu (15), Hector Mata Parra (5), Robert Vologa (7), Cătălin Miron (10), Eugen Teotoc (1) și Ștefan Romanescu (8).

Echipa Unirea Dej, antrenată de Victor Lazăr și Tiberiu Szilaghi, este formată din următorii: Savan Natan (2), Tofan Lucian (4), Mihălescu Andrei (5), Chisleacov Timofei (6), Dascălu Marius (7), Kantor Vlad (9), Fuzesi Adrian (12), Isek Goran (13), Catrina Eduard (14), Mocan Codrin (16), Fereira Cristiano (17) și Gavris Horațiu (18).

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share