Volei masculin. CSM Bucuresti s-a intors de la Piatra Neamt cu 1 punct

Partida etapei a VI-a a Diviziei A1 s-a disputat aseară la Piatra Neamț. După 134 minute de joc, „tigrii” au pierdut pe muchie de cuțit meciul cu VCM LPS Piatra Neamț cu scorul 3-2 (26-28, 25-22, 25-23, 22-25, 15-13).

Meciul disputat la Piatra Neamț i-a pus în dificultate pe băieții de la CSM București. Lupta a fost una foarte strânsă, cu diferențe mici de puncte și a ținut o sală întreagă cu sufletul la gură. Meciul a început cu un avantaj pentru „tigri”, aceștia au câștigat primul set, dar în următoarele două, echipa adversă a preluat controlul. În setul 4, CSM București a avut un plus de forță și de concentrare, însă setul decisiv a fost adjudecat de echipa din Piatra Neamț. În urma acestui meci, CSMB a mai luat 1 punct și a acumulat un total de 11 puncte, clasăndu-se pe locul 6 în campionat.

CSM București (3 puncte din serviciu, 50 din atac, 12 blocaje). Partida a debutat cu Iftime Marius, Iordan Zhelyazkov (12 puncte), Claudiu Dumitru (3 puncte), Robert Vologa (10 puncte), Veniamin Aldea (8), Cătălin Miron (16) și libero-ul Mata Para. Au mai jucat și Gabriel Bontea (13 puncte), Eugen Teotoc (2 puncte) și Ștefan Romanescu (11 puncte).

Piatra Neamț (6 puncte din serviciu, 55 din atac, 12 blocaje). Debutul partidei i-a avut ca titulari pe Yevhen Boiko (7 puncte), Shimansky Andrii (19 puncte), Florea Dan (2 puncte), Dragomir Sorin (11 puncte), Veber Andrei (18 puncte), Laza Andrei (15 puncte) și libero-ul Iosif Cristian. Au mai intrat și Stoenete Cătălin (1 punct), Urshace Andrei și Răileanu Dragoș.

„Tigrii” vor avea câteva zile la dispoziție pentru a se odihni, următorul meci din etapa a VII-a fiind programat sâmbătă, 12.11.2016, cu echipa CS Știința Bacău. Vă așteptăm să vă susțineți favoriții la Sala Sporturilor „Unirea” Dobroești, începând cu ora 17:00. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share