Volei masculin. CSM Bucuresti in vizita la Explorari Baia Mare

“Tigrii” vor vizita în weekend echipa Baia Mare pentru a disputa meciul din etapa a VIII-a a Diviziei A1. Partida va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18:00, și va fi arbitrată de Alin Mateizer (Ploiești) și Ionuț Buciu (Zalău). 

CSM București a avut un parcurs foarte bun până în acest moment. „Tigrii” au acumulat în contul lor 14 puncte, 4 victorii și ocupă locul 5 în clasamentul actual. Băimărenii au reușit să se impună în ultimele două etape în fața echipelor CS “U” Cluj și CS Unirea Dej. În urma acestor victorii, Baia Mare ocupă în clasament locul 10 cu 6 puncte. Acest meci va fi unul foarte disputat, ambele echipe vizează câștigarea celor 3 puncte puse în joc și ocuparea unui loc fruntaș în clasament.

“E un meci greu! Baia Mare este o echipă cu cu care ne luptăm pentru un loc în primele 6, și chiar dacă trec printr-un moment mai nefavorabil, își vor reveni în curând. Au avut un început de campionat cu meciuri extrem de dificile. Noi suntem optimiști și încercăm să ne întorcem cu cât mai multe puncte.” – a declarat antrenorul Marian Dumirescu.

Milotin Teodor, căpitanul echipei CSMB, spune că: “Mergem la Baia Mare încrezători și sperăm să facem un meci cât mai bun. Întâlnim o echipă valoroasă care joacă foarte bine acasă. Jocul bun pe care l-am avut și noi de la o partidă la alta, ne obligă să ne păstrăm ritmul și să ne întoarcem cu o victorie.”

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share