Volei masculin. CSM Bucuresti este gazda etapei a XV-a a Diviziei A1, cu echipa SCMU Craiova

 

Campionatul Național de Volei Masculin a ajuns la etapa a XV-a, iar CSM București se va duela în manșa retur, pentru câștigarea celor trei puncte puse în joc, cu echipa SCMU Craiova. Vă așteptăm să le fiți alături “tigrilor” și să îi susțineți sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești.

“Tigrii” au în față un adversar puternic, care le-a pus probleme și în turul din luna octombrie, când au pierdut cu scorul de 3-0. Cu toate acestea, ei speră ca sâmbătă să reușească un joc mai puternic și să câștige cât mai mult teren. În ultimele patru etape, CSM București s-a impus în fața adversarilor și a avut parte de victorii, astfel că sportivii CSMB își doresc să continue șirul rezultatelor bune.

Claudiu Dumitru, coordonatorul “tigrilor” a declarat: “Sâmbătă ne așteaptă un meci dificil cu campioana en-titre. SCMU Craiova este o echipă puternică, cu jucători cu experiență, care luptă și anul acesta pentru titlu. Noi credem în șansa noastră, vom da tot ce putem pentru a face un joc cât mai bun și vom încerca să luăm cel puțin un punct. Însă pentru asta avem nevoie și de susținerea iubitorilor de volei, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare la Sala “Unirea” Dobroești.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share