Volei masculin. CSM București dispută etapa a IV-a cu SCMU Craiova

Campionatul Național a ajuns la etapa a IV-a, iar tigrii vor disputa acest meci în deplasare la Craiova. Meciul va avea loc mâine, 29.10.2016, de la ora 18:00 la Sala Polivalentă.

Partida de mâine va fi una solicitantă, mai ales că tigrii o vor întâlni pe teren pe campionana en-titre SCMU Craiova. Până în acest moment CSMB a avut un parcurs foarte bun și a acumulat 7 puncte. În urma etapelor disputate, SCMU Craiova a strâns 6 puncte, iar la meciul în deplasare cu Zalău, craiovenii au pierdut cu scorul de 3-0. CSMB a plecat la drum cu un om în minus pentru că extrema Jhonlenn Barreto s-a accidentat acum câteva zile, iar el are nevoie de o perioadă de recuperare.

“Meciul de mâine va fi unul disputat. Chiar dacă ne vom lupta cu campionii en-titre, noi ne dorim să facem un joc cât mai bun și să ne întoarcem acasă cu cel puțin un punct. Ei vin după o înfrângere la Zalau și își vor dori să se revanșeze față de publicul lor. Și eu am jucat pentru echipa craioveană și știu ce li se cere jucătorilor. Noi vom da totul și vom încerca să nu facem simțită lipsa colegului nostru în sextetul de bază.” – a declarat secundul, Ștefan Romanescu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share