Volei masculin. CSM Bucuresti a pierdut in fata liderului, ACS Volei Zalau

În etapa a IX-a a Campionatului Național, CSM București a pierdut în fața liderului, ACS Volei Municipal Zalău cu scorul 1-3 (23-25, 27-25, 20-25, 17-25) Cu toate acestea, “tigrii” au avut un joc bun, și chiar au reușit să îi pună în dificultate pe adversari.

În primele două seturi, lupta a fost una foarte strânsă, cu diferențe mici de puncte. În setul doi, tigrii au avut un plus de concentrare și au reușit să îl câștige. În următoarele seturi, experiența jucătorilor de la Zalău și-a spus cuvântul, astfel că ei au câștigat meciul.

Marius Iftime, extrema “tigrilor”, a declarat: “Meciul cu Zalău a fost unul greu, dar foarte frumos. Ne bucurăm mult că am reușit să câștigăm un set, ne-am dorit asta mult. Pe de altă parte, ne pare rău că nu am putut să luăm măcar 1 punct din acestă confruntare. Totuși, trebuie să fim realiști și să nu uităm că am jucat cu Zalău, una dintre echipele de top din acest campionat. Jucătorii sunt experimentați și au mulți ani de volei în spate, comparativ cu noi care suntem o echipă tânără, la început de drum.”

CSM București (4 puncte din serviciu, 59 din atac și 5 blocaje). “Tigrii” au început meciul în următoarea formulă: Iordan Zhelyazkov (6 puncte), Dumitru Claudiu (2 puncte), Robert Vologa (2 puncte), Ștefan Romanescu, Veniamin Aldea (7 puncte) și libero-ul Mata Para. Au mai intrat pe teren și Iftime Marius (16 puncte), Gabriel Bontea (19 puncte) și Jhonlenn Barreto.

ACS Volei Municipal Zalău (6 puncte din serviciu, 53 din atac și 11 din blocaj). Sextetul de bază a fost compus din următorii jucători, fără a suferi modificări pe parcursul partidei: Leonardo dal Bosco (5 puncte), Răzvan Mihalcea (13 puncte), Linz Karel (12 puncte), Rudnytskiy Mykola (10 puncte), Adrian Gontariu (26 puncte), Matthias Valkiers (4 puncte) și libero-ul Adrian Feher.

Partida din etapa a X-a a Diviziei A1 se va disputa în Capitală, pe terenul echipei adverse, Steaua București. Meciul este programat pentru miercuri, 30 noiembrie. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share