Volei masculin. CSM Bucuresti a invins LMV Ploiesti

 

Aseară, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești, s-a disputat meciul din etapa a XI-a a Diviziei A1. CSM București i-a avut ca oaspeți pe sportivii de la LMV Tricolorul Ploiești. După o confruntare lungă, grea și plină de surprize, “tigrii” au ieșit victorioși, cu scorul 3-2 (25-20, 19-25, 25-17, 23-25, 15-11).

 Primul set a început cu o luptă de care pe care, dar la scorul 14-14, “tigrii” au îmbunătățit nivelul de joc și s-au distanțat de adversari, reușind să câștige actul. Al doilea set a adus două schimbări în sextetul echipei CSMB. Au intrat Eugen Teotoc și Teodor Milotin. Deși cei doi au o bogată experiență, bucureștenii nu au reușit să armonizeze jocul și au pierdut setul cu scorul 19-25.

În setul trei, sportivii de la CSMB s-au concentrat mai mult și au condus cu o diferență de 8 puncte (13-5). De data aceasta, jocul lor a fost unul omogen, iar la jumătatea setului, a intrat și Marius Iftime pe teren. “Tigrii” au menținut ritmul până la finalul actului și l-au adjudecat cu scorul 25-17.

Setul patru, a avut un debut haotic pentru CSM București. La primul time out tehnic, scorul era 8-4 pentru Tricolorul Ploiești. Eugen Teotoc a avut câteva opuneri foarte inspirate, iar “tigrii” și-au revenit și au recuperat cele 6 puncte care îi despărțeau de adversari. Ultimele minute ale setului s-au disputat intens, însă câștig de cauză au avut sportivii de la Tricolorul Ploiești, cu scorul 23-25.

În prima parte, setul decisiv a avut un scor strâns, însă momentul cheie a fost reprezentat de cele cinci servicii consecutive ale lui Marius Iftime, care au dezechilibrat jocul adversarilor și au adus puncte în contul CSMB. Meciul s-a încheiat când tabela arăta scorul 15-11 pentru “tigri”.

 CSM București (8 puncte din serviciu, 62 din atac și 7 din blocaj). Partida a început în următoarea formulă: Claudiu Dumitru (3 puncte), Robert Vologa (7 puncte), Veniamin Aldea (3 puncte), Cătălin Miron (12 puncte), Jhonlenn Barreto (15 puncte, 13 din atac), Gabriel Bontea (15 puncte, 14 din atac) și libero-ul Mata Para. Pe parcursul meciului, s-au făcut următoarele schimbări: Eugen Teotoc (3 puncte), Milotin Teodor (2 puncte), Marius Iftime (9 puncte), Iordan Zhelyazkov (8 puncte).

LMV Tricolorul Ploiești (5 puncte din serviciu, 54 din atac și 11 din blocaj). Debutul meciului i-a avut la fileu pe Grigoraș Andrei (18 puncte), Farcaș Tudorel (2 puncte), Aleksic Vladan (9 puncte), Carrasco Jose Manuel, Voinea Florin (3 puncte), Riabukha Kostiantyn (15 puncte) și libero- ul Skundric Goran. Au mai jucat și Milivojovic Aleksander (22 puncte, 18 din atac) și Ghimeș Cosmin (1 punct).

“Tigrii” se vor bucura de o scurtă pauză până la următoarea etapă, care este programată pe 12 decembrie. Până atunci, ei vor avea timp să pregătească meciul foarte greu, din retur, cu echipa Arcada Galați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share