Volei feminin. Victorie spectaculoasa! Echipa noastra ramane pe prima pozitie!

Formația noastră merge ceas în noul sezon. Fetele antrenate de Bogdan Paul s-au impus în patru seturi în fața celor de la Știința Bacău, la capătul unui joc spectaculos și după cinci etape au punctaj maxim.
Cel mai tensionat parțial a fost al doilea, când oaspetele au revenit de la 23-19 și au împins setul în prelungiri. A urmat o ”luptă la baionetă”, cu mingi de set pentru ambele formații. Până la urmă,  setul a revenit fetelor din Bacău cu 37-35.
Formația noastră a trecut peste acest moment dificil și s-a impus de o manieră categorică în setul trei, pentru ca în ultimul act să câștige la 22.
Una peste alta, o victorie clară pentru tigroaice care au arătat că pot învinge pe oricine. Urmează o nouă partidă de foc, în deplasare, la Târgoviște.
Bravo CSMB! Spectacol la superlativ!
CSM București-Știința Bacău 3-1 (25-19, 35-37, 25-16, 25-22)
CSM: Giulia Pincerato 4 pct, Roxana Bacșiș 25 pct, Georgiana Faleș 9 pct, Tamara Susic 15 pct, Jasna Majstorovic 5 pct, Mariya Karakasheva 16 pct și Jole Ruzzini (libero). Au mai jucat: Diana Tătaru, Laura Pihlajamaki 7 pct și Diana Cărbuneanu. Antrenori: Bogdan Paul și Marius Măcicășan
Știința: Sabina Moisa 7 pct, Crina Bălțatu 1 pct, Tatiana Gheorghiță 11 pct, Claudia Gavrilescu 12 pct, Denisa Rogojinaru 20 pct, Cristina Cazacu 12 pct și Mihaela Albu (libero). Au mai jucat: Lorena Ciocian 1 pct, Irina Radu 8 pct, Alexandra Badea 1 pct, Loredana Filipaș și Nicoleta Manu. Antrenori: Florin Grapă și Aurel Cazacu
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share