Volei feminin. Victorie pe terenul craiovencelor: SCMU Craiova vs CSMB 0-3

Duminică seara a avut loc la Craiova meciul din etapa a III-a a Campionatului Național, un meci care a adus încă o victorie tigroaicelor. Echipa CSMB s-a impus în fața SCMU Craiova încă din primul set, și chiar dacă în setul 2 și-a pierdut concentrarea pentru un moment, a finalizat meciul cu o victorie categorică, 0-3 (18-25; 18-25; 14-25).

La acest meci, tigroaicele antrenate de Nicola Negro și Marius Măcicășan au intrat pe teren într-o nouă formulă, diferită de cea abordată la primele două meciuri. Titulare la acest meci au fost: Lucille Charuck (7 puncte), Bernadett Dekany (14 puncte), Nikola Radosova (12 puncte), Medic Sofija (10 puncte), Alice Kapelovies (4 puncte), Ivana Lukovic (12), Jelena Alajbeg (1 punct) și liberoul Luna Carocci. Au mai jucat și Alexia Căruțașu (1 punct), Adina Roșca (2 puncte) și Julia Milovits.

“A fost un meci în care am început cu un sextet pe jumătate diferit față de cele două meciuri precedente, dar asta nu a făcut ca jocul nostru să scadă în valoare. Acest fapt mă bucură enorm, deoarece înseamnă că avem un lot valoros și am încredere că vom reuși să avem satisfacții mari până la final. Revenind la meci, a fost unul pe care l-am controlat de la început și am reușit să ni-l adjudecăm în 3 seturi. Felicitări fetelor!” a declarat antrenorul secund, Marius Măcicășan.

Luna Carocci, liberoul echipei, a spus: “În primul rând, sunt bucuroasă că am câștigat meciul cu 3-0, este un lucru foarte important. Am abordat bine meciul, mai ales în primul și în al treilea set. Nu l-am început foarte bine al doilea, dar imediat ne-am revenit și am fost din nou concentrate. Cred că devenim din ce în ce mai bune ca echipă și trebuie să ne bucurăm de reușitele noastre, dar important este să fim tot mai “înfometate” după victorii.”

Următorul meci programat pentru tigroaice, cu echipa SCM Pitești, va avea loc la București, sâmbătă, 29.10.2016, de la ora 18:00, la Sala de Sport Elite, complex comercial Sun Plaza. Vă așteptăm să susțineți echipa CSMB!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share