Volei feminin. Victorie incontestabila pentru CSMB in meciul cu Medicina Tg. Mures 3-0

 

“Tigroaicele” au demonstrat multă forță și concentrare în partida de aseară, în care au luat cu asalt echipa Medicina Tg Mureș. CSM București a înregistrat încă o victorie fără drept de apel, și-a adăugat în cont cele trei puncte, iar scorul la seturi a fost 20-25, 12-25, 15-25.

Echipa CSM București a avut un joc foarte bun de la începutul partidei până la sfârșitul ei. A dominat total echipa gazdă. În primul set, tabela de marcaj arăta scorul 14-22 pentru CSMB. Pentru că sportivele noastre au fost ceva mai relaxate, Medicina Tg. Mureș a reușit să recupereze distanța pierdută, astfel că la sfârșitul actului, scorul era 20-25. În următoarele două seturi, “tigroaicele” și-au arătat puterea și detreminarea, și nu s-au oprit până nu au cucerit terenul mureșencelor. Cele două seturi s-au încheiat cu diferențe mari de puncte, chiar și de 13.

Eugen Banciu, team manager-ul echipei, este foarte mulțumit de fete și spune că: “ Aseară, am avut parte de o victorie care ne-a arătat forța și valoarea echipei. Trebuie să ne dedicăm și să muncim cât mai mult pentru că, până la sfârșitul lunii noiembrie, vom juca patru partide foarte importante pentru noi: un meci contra vicecampioanei CSM Târgoviște și trei împotriva rivalei Dinamo București. Suntem pe drumul cel bun și am încredere în echipa CSM București!”

“Am tratat și am început meciul cu multă seriozitate. Am fost concentrate, agresive și am pus în practică tot ceea ce am pregătit pentru acest meci așa că și rezultatul a fost pozitiv. Punctul nostru forte a fost blocajul. Pe teren, am fost toate foarte concentrate și am comunicat bine între noi, cred că aceasta a fost cheia succesului.” – a declarat Ivana Lukovic

CSM București (9 puncte din serviciu, 38 din atac și 12 din blocaj). Debutul partidei le-a avut la fileu pe: Medic Sofija (8 puncte), Nicole Koolhaas (8 puncte), Bernadett Dekany (14 puncte), Jelena Alajbeg (8 puncte), Julia Milovits (3 puncte), Nikola Radosova (14 puncte) și libero-ul Andreea Ispas. Au mai intrat și Ivana Lukovic (1 punct), Alice Kapelovies (1 punct), Ariana Pîrv (2 puncte) și Alexia Căruțașu.

CSU Medicina Tg. Mureș (5 puncte din serviciu, 25 din atac și 8 din blocaj). Mureșencele au început meciul în următoarea formulă: Marija Pukarevic (1 punct), Eliza Varga (3 puncte), Roxana Iancu (4 puncte), Valentina Rusu (8 puncte), Karla Klaric (11 puncte), L. Dobriceanu (3 puncte) și libero-ul Leea Rancz. Pe parcursul partidei, au mai intrat la fileu și Carmen Arniceru (1 punct), Andreea Petra (2 puncte), Alexandra Cauc (3 puncte), Rodica Buterez (2 puncte), Sonia Teianu, Alexandra Babas și libero-ul Laura Molnar.

Miercuri, 16 noiembrie, CSM București va disputa primul meci din Cupa României. Calificate direct în faza a II-a, „tigroaicele” vor juca prima partidă pe terenul rivalei CS Dinamo București, iar returul va avea loc pe 23 noiembrie, la Sala Elite.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share