Volei feminin. Victorie fara drept de apel cu Penicilina Iasi

Aseară, CSM București a disputat manșa retur din Divizia A1, cu echipa ACS Penicilina Iași. Dacă la meciul din tur, “tigroaicele” noastre au avut un moment de neatenție și au lăsat echipa adversă să le domine, iar acest lucru le-a costat trei puncte în minus, de data aceasta, ele au demonstrat putere, concentrare și multă determinare . Victoria de aseară le-a poziționat pe locul doi în clasamentul actual, cu un total de 38 de puncte. CSM București vs ACS Penicilina Iași 3-0 (25-18, 25-20, 25-19).

Partida din etapa a XVI-a a Diviziei A1 a adus un rezultat bun pentru “tigroaice” și, chiar dacă, la începutul seturilor, nu au avut un joc concis, ele și-au intrat repede în mână și au dominat, fără probleme, echipa adversă. În setul întâi, a intrat pe teren, pentru prima dată în acest sezon, jucătoarea în vârstă de numai 14 ani, Francesca Alupei, având șansa să exerseze lucrurile învățate la antrenamente. De asemenea, în setul final, a intrat și cealaltă jucătoare, cu vârsta de 13 ani, Alexia Căruțașu. Cele două junioare fac parte din lotul României de volei feminin U18.

Antrenorul CSMB, Ferhat Akbaș, a declarat: “A fost un meci greu pentru noi și am pus presiune pe fetele noastre, pentru că în meciul din tur, înainte să vin eu, ele au pierdut cu 3-0. Meciul a început exact așa cum mă așteptam, dar după cel de-al doilea time-out tehnic, am dominat și am condus jocul în toate seturile. Cu ocazia acestui meci, am încercat să le ofer jucătoarelor noastre tinere oportunitatea de a juca.”

CSM București (10 puncte din serviciu, 44 din atac și 12 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte: Medic Sofija (13 puncte), Bernadett Dekany (7 puncte), Lucille Charuk (12 puncte), Jelena Alajbeg (19 puncte), Nikola Radosova (8 puncte), Julia Milovits (2 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Pe druata meciului au mai avut loc următoarele schimbări: Francesca Alupei, Alexia Căruțașu, Ariana Pîrv (3 puncte), Alice Kapelovies (2 puncte) și libero-ul Andreea Ispas.

ACS Penicilina Iași (8 puncte din serviciu, 32 din atac și 5 din blocaj). A început meciul în următoarea formulă: Vesna Sekulic (2 puncte), Melinda Sipos (9 puncte), Jelena Cvjiovic (9 puncte), Andra Stresina (5 puncte), Alicia Perrin (13 puncte), Milica Knezevic și libero-ul Kristen Moncks. Au mai intrat pe teren și Mihaela Sângă (1 punct), Maria Grabovetcaia, Raluca Pichiu și Veselina Grigorova (6 puncte).

Săptămâna viitoare, duminică, 12 februarie, CSM București va disputa partida din etapa a XVII-a a Diviziei A1, cu echipa CS Știința Bacău. Meciul va fi transmis live, așa că puteți urmări echipa voastră preferată pe Digi Sport, începând cu ora 11:45.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share