Volei feminin. Victorie de trei puncte pentru Tigroaice cu CSM Lugoj

Încheiat în minimul de seturi, după o oră și patru minute, meciul împotriva echipei CSM Lugoj le-a adus Tigroaicelor o victorie de trei puncte. Etapa a III-a a play-off-ului s-a disputat la București, iar echipa noastră s-a impus fără emoții în fața adversarelor. În partida de ieri, s-a făcut remarcată Ivana Lukovic care a reușit 17 puncte (dintre care 2 din blocaj și 1 din serviciu), iar la o distanță mică, în spatele ei, a fost extrema noastră Nikola Radosova cu 14 puncte. Dacă vreți să le vedeți pe Tigroaice în acțiune, vă așteptăm la următorul meci împotriva echipei CSM Târgoviște, care va avea loc marți, 28 martie, începând cu ora 20:00. 

Bernadett Dekany, extrema Tigroaicelor, a declarat: “Suntem foarte bucuroase și mulțumite de rezultatul nostru pentru că avem o victorie cu scorul de 3-0 și am prestat un joc echilibrat, fără greșeli mari. De asemenea, suntem fericite pentru că am câștigat setul al treilea detașat și, în niciun moment, nu a existat riscul să îl pierdem, cum am pățit în alte dăți. Acum, trebuie să ne concentrăm pentru următorul meci, pe care îl vom disputa acasă, cu echipa CSM Târgoviște. Să știți că vă așteptăm să ne susțineți!” 

CSM București (7 puncte din serviciu, 44 din atac și 10 din blocaj) Sofija Medic (7 puncte), Dekany Bernadett (12 puncte), Nikola Radosova (14 puncte), Ivana Lukovic (17 puncte), Lucille Charuk (9 puncte), Alice Kapelovies (2 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au mai luat parte la joc și Andreea Ispas și Julia Milovits.

CSM Lugoj (3 puncte din serviciu, 23 din atac și 5 din blocaj) Balae Gabriela (9 puncte), Canea Ionela (6 puncte), Roman R (6 puncte), Rus Ramona (6 puncte), Degeest Krista (4 puncte), Ciocian Lorena și libero-ul Rotaru Adriana.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share