Volei feminin. Victorie CSM Bucuresti vs CSM Lugoj 3-0

Tigroaicele au avut parte de prima lor victorie din acest debut de sezon în meciul cu echipa CSM Lugoj. Partida s-a disputat pe terenul tigroaicelor la București, în sala de Sport “Elite”. După un început de meci mai greu, CSM București s-a impus în fața lugojencelor cu 3-0 (25-23; 25-10; 25-20).

Tigroaicele nu au început meciul așa cum și-ar fi dorit, în primele minute ale jocului, scorul a fost de partea celor de la Lugoj. Cea mai mare diferență de puncte a fost de 2-7 pentru CSM Lugoj. Încet, încet tigroaicele noastre s-au mobilizat, astfel că după o luptă strănsă au câștigat primul set. După pauza primului set, CSMB s-a întors în joc cu forțe proaspete, astfel că a dominat jocul de la început până la sfârșit. La time out-ul cerut de echipa adversă, tigroiaciele conduceau cu scorul de 18-6 și au menținut ritmul până la finalul celui de-al doilea set, câștigat cu o diferență de 15 puncte (25-10). Charuk, Koolhaas și Radosova au avut un blocaj excelent pe tot parcursul meciului, iar victoria tigroaicelor a venit după ce s-au impus și în setul 3 cu scorul de 25-20.

“Acest meci nu a avut un început foarte bun, nu am respectat tacticile pe care le-am pregătit și ne-a luat puțin timp până ne-am reorganizat. Noi știam că dacă vom juca bine, nu vom avea probleme să le învingem. După primul set, am început să punem presiune pe adversare, blocajul a funcționat mai bine și am obținut o victorie.” –a declarat Nicole Koolhaas

Pentru CSM București au punctat: Lucille Charuck (11), Julia Milovits (7), Bernadett Dekany (9), Nicole Koolhaas (2), Adina Roșca (2), Nikola Radosova (12) și Jelena Alajbeg (14).

Pentru CSM Lugoj au punctat: Godfrey Sophie (8), Balae Gabriela (6), Ciocian Lorena (6), Canea Ionela (1), Rus Ramona (3), Degeest Krista (9) și Warren Alexandra (8).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share