Volei feminin. Tigroaicele sunt vicecampioanele Romaniei

După 32 de meciuri disputate, 16 deplasări și sute de ore de antrenament, muncă și efort, CSM București finalizează acest sezon intens pe locul al doilea. Rezultatul obținut reprezintă un mare motiv de mândrie, pentru că este pentru prima dată când Tigroaicele câștigă medalia de argint a Diviziei A1.

Ferhat Akbaș a declarat: “ La sfarsitul celor patru luni în care am muncit mult, am fost disciplinați și dedicați, am obținut rezultatul mult visat… medalia de argint. Am plecat în Japonia cu o mare bucurie în suflet și abia aștept noul sezon, pentru că suntem pregătiți să realizăm și mai multe. Sunt mândru că fac parte din echipa CSM București, mai ales acum, când împreună am reușit să ne clasificăm pe locul al doilea. Am venit în România la jumătatea anului competițional și am fost plăcut surprins să întâlnesc o adevărată familie alcătuită din oameni minunați. Le mulțumesc tuturor pentru faptul că au fost implicați și pasionați de munca lor. Le mulțumesc jucătoarelor și mulțumesc staff-ului tehinic.”

Locul 2 la finalul sezonului 2016/2017 este un rezultat foarte bun pentru noi. Am obținut cea mai bună clasare de la înființarea secției. Să nu uităm că, după câștigarea primului trofeu European din istoria voleiului feminin românesc și anume Challenge Cup 2016, CSM București a fost nevoit să construiască practic de la zero o nouă echipă. Dacă pun în balanță și faptul că CSM București e singura echipă din primele patru clasate care a introdus în jocurile de campionat două jucătoare sub 14 ani (Alexia Caruțașu și Francesca Alupei), satisfacția mea este cu atat mai mare. Vreau să mulțumesc tuturor sportivelor și staff-ului tehnic pentru devotamentul și spiritul de sacrificiu de care au făcut dovadă pe durata întregului sezon”- a declarat Eugen Banciu, team manager-ul echipei

Clasament

1. ACS Volei Alba Blaj

2. CSM București

3. CSM Târgoviște

4. CS Știința Bacău

5. CS Dinamo București

6. CSM Lugoj

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share