Volei feminin. Tigroaicele nu au reusit sa treaca de Alba Blaj

 

Faza a II-a a Campionatului Național a ajuns la etapa a VII-a, iar CSM București s-a luptat cu campioana en-titre, CS Volei Alba Blaj. După un joc care nu a fost la nivelul așteptărilor, Tigroaicele nu au reușit să treacă de buna coordonare a adversarelor și au pierdut meciul cu scorul de 0-3 (14-25, 17-25, 18-25). Peste numai două zile, ele vor avea de disputat o nouă confruntare, dar de data aceasta, în deplasare, cu echipa din Lugoj.

Ferhat Akbaș, antrenorul echipei, a declarat: “Sunt dezamagit pentru că fetele nu au jucat la adevărata lor valoare, iar asta ne-a costat trei puncte foarte importante. În mod normal, nivelul nostru de joc este unul mult mai ridicat, dar nu trebuie să uităm ca echipa este incompletă, lipsesc jucătoare de bază, astfel că nu am putut interveni cu schimbări atunci când lucrurile nu au mers cum ar fi trebuit. Sper ca de acum înainte să ne revenim și să câștigăm ultimele trei meciuri care au mai rămas din acest campionat. De asemenea, vreau să felicit echipa Alba Blaj pentru meciul bun de astăzi.”

CSM București: Alice Kapelovies, Nikola Radosova (6 puncte), Bernadett Dekany (puncte 9), Sofija Medic (7 puncte), Ivana Lukovic (10 puncte), Lucille Charuk (4 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au mai intrat pe teren și Julia Milovits (1 punct), Jelena Aljabeg și Andreea Ispas.

CS Volei Alba Blaj: Adina Șalaoru (10 puncte), Ninkovic Nadja (9 puncte), Rodrigues (15 puncte), Antonijevic Ana (2 puncte), Markevich Tatsiana (13 puncte), Onyejekwe Nneka (8 puncte) și libero-ul Vujovic Marina. Au mai luat parte la joc și Kramer Lisa, Grbac Ana și Lazic Rebecka.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share