Volei feminin. Tigroaicele merg ceas in Divizia A1! Fara set pierdut in retur!

Formația noastră a obținut o nouă victorie în minimum de seturi. Victima din această etapă a fost Medicina Târgu Mureș, o formație care are ca obiectiv accederea în primele patru poziții.
După două seturi în care tigroaicele s-au impus clar, a urmat un parțial extrem de disputat. Oaspetele au condus cu 24-20, dar fetele noastre au demonstrat că sunt o echipă mare care nu cedează, revenind spectaculos pentru a se impune în prelungiri cu 29-27.
Următoarea partidă a voleibalistelor va fi sâmbătă, în sala Elite Performance & Sport, în compania celor de la Universitatea Cluj.
Bravo CSMB! Spectacol la superlativ!

CSMB-Medicina Târgu Mureș 3-0 (25-22, 25-18, 29-27)
CSMB: Giulia Pincerato 2 pct, Roxana Bacșiș 10 pct, Tamara Susic 11 pct, Laura Pihlajamaki 9 pct, Mariya Karakasheva 8 pct, Jasna Majstorovic 10 pct și Mihaela Ozun (libero). Au mai jucat: Diana Tătaru și Adina Roșca. Antrenori: Francesco Cadeddu și Marius Măcicăşan

Medicina: Ivana Zburova 1 pct, Nikoleta Perovic 10 pct, Roxana Iancu 7 pct, Sofija Medic 9 pct, Samara Franchin 2 pct, Olivera Medic 10 pct și Andreea Ispas (libero). Au mai jucat: Alexandra Băbaș, Elizabet Varga 3 pct, Ljubica Kecman 8 pct și Andreea Petra. Antrenori: Atanas Petrov și Ciprian Dîrnescu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share