Volei feminin. Tigroaicele au pierdut meciul cu Dinamo

CSM București a fost oaspete pentru prima dată, în acest sezon, pe terenul echipei CS Dinamo, meciurile disputate până acum au avut loc într-o sală neutră, iar partida de aseară nu a adus rezultatul sperat pentru jucătoarele noastre. Deși ele au avut un joc bun și și-au adjudecat primul set, echipa adversă și-a intrat în mână și a reușit să câștige pentru prima dată o confruntare cu Tigroaicele. Cele dpuă echipe au disputat în total șase meciuri (4 pentru Divizia A1 și 2 pentru Cupa României). CS Dinamo vs CSM București 3-1 (19-25, 25-22, 25-20, 25-16)

Antrenorul Tigroaicelor a declarat : “Aseară, fetele au început meciul foarte bine, au preluat conducerea, dar în setul al doilea, și-au pierdut concentrarea și nici nu au mai comunicat bine. Din acel moment, ele au încercat să demonstreze un joc mai bun, doar că Dinamo a avut avantajul propriului teren. Pentru noi, este clar că trebuie să muncim și mai mult și să îmbunătățim apectele care nu au funcționat bine aseară.”

“Suntem foarte dezamăgite de rezultatul meciului de aseară. Noi nu am jucat la adevărata noastră valoare și nu am mai reușit să facem mici corecții cum făceam până acum ca să putem câștiga. Felicitări echipei Dinamo care a jucat foarte bine pe teren propriu. Din fericire, noi încă avem un avans de trei puncte față de echipa de pe locul trei și vom munci foarte mult ca să ne putem proteja poziția a doua în clasament.” – a declarat căpitanul echipei, Lucille Charuk.

CSM București: Alice Kapelovies, Ivana Lukoivc (12 puncte), Sofija Medic (15 puncte), Bernadett Dekany (16 puncte), Nikola Radosova (12 puncte), Lucille Charuk (12 puncte) și libero-ul Andreea Ispas. Au mai luat parte la joc Ariana Pîrv (1 punct), Julia Milovits, Jelena Alajbeg și libero-ul Luna Carocci.

CS Dinamo București: Marcovici Alida (11 puncte), Jovanovic Katerina (20 puncte), Boscacci Leticia (16 puncte), Matthews Alexis (10 puncte), deOlivera Luciana (7 puncte), Medic Olivera (1 punct) și libero-ul Tucmeanu Roxana. Au mai intrat pe teren și Ana Maria Ștefan (8 puncte) și Sânziana Motroc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share