Volei feminin. Tigroaicele au iesit victorioase din confruntarea cu CSM Targoviste

CSM București a dat lovitura încă o dată, iar partida cu echipa CSM Târgoviște s-a încheiat cu o victorie de trei puncte. Tigroaicele lui Ferhat Akbaș s-au impus cu succes în meciul etapei a IV-a din play-off, cu scorul de 3-1 (25-19, 25-23, 23-25, 25-13) și au acumulat un total de 65 de puncte. 

Ferhat Akbaș, antrenorul Tigroaicelor, a declarat: “Meciul împotriva echipei CSM Târgoviște ne-a adus rezultate foarte bune și sunt mulțumit că jucătoarele noastre au reușit să pună în practică tot ceea ce am pregătit la antrenamente. Atacul a fost atuul nostru, fetele au reușit punct după punct, astfel că am avut un total de 67. De asemenea, ele au avut o bună coordonare și s-au ajutat una pe cealaltă atunci când situația devenea tensionată sau dificilă. Acum, ne-am mutat atenția spre meciul de sâmbătă, când vom juca acasă la Bacău.”  

Iar căpitanul echipei, Lucille Charuk, spune despre meci că: “Sunt foarte fericită și mulțumită de jocul nostru de aseară, cred că toată echipa este așa. Data trecută când am jucat cu Târgoviște, am pregătit un plan de joc care ne-a adus un rezultat bun, iar de data aceasta, a funcționat la fel de bine. Cu atât mai mult, nu am lăsat ca victoria lor din meciul cu Blaj să ne intimideze. La mijlocul meciului, după ce am pierdut cel de-al treilea set, am făcut câteva ajustări la tactica de joc, iar asta a făcut diferența, ajutându-ne să ne impunem clar în ultimul set.

CSM București (5 puncte din serviciu, 67 din atac și 9 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte: Sofija Medic (11 puncte), Julia Milovits (1 punct), Bernadett Dekany (3 puncte), Nikola Radosova (21 puncte), Lucille Charuk (16 puncte), Ivana Lukovic (16 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au mai intrat pe tern și Alice Kapelovies (4 puncte) și Ariana Pîrv (9 puncte)

CSM Târgoviște (5 puncte din serviciu, 46 din atac și 6 din blocaj). Adeversarele au început partida în următoarea formulă: Sobo Alexandra (7 puncte), Calotă Diana (3 puncte), Trica Alexandra (8 puncte), Klisura Sara (19 puncte), Collar Milagros (14 puncte), Ivanof Roxana (6 puncte) și libero-ul Cebic Suzana. A mai luat parte la joc Bricic Bernarda.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share