Volei feminin. Tigroaicele au bifat prima victorie din play-off

 

CSM București a disputat primul meci din turul play-off-ului cu echipa CS Dinamo și a reușit o victorie de trei puncte. Susținute de un public frenetic, încă din primele minute ale jocului, Tigroaicele au realizat 6 puncte consecutive, pe serviciul căpitanului echipei, Lucille Charuk și ne promiteau un meci de senzație. Primul set a fost adjudecat cu ușurință de voleibalistele noastre, dar pe durata celui de-al doilea set, spiritele s-au încins, iar adversarele au reușit să îl câștige. O dată cu setul trei, CSM București a ajuns, din nou, la timonă și din acel moment s-a impus punct după punct. CSM București vs CS Dinamo București 3-1 (25-12, 20-25, 25-19, 25-21).

Antrenorul Tigroaicelor, Ferhat Akbaș, a declarat: “Aseară, am intrat în partea a doua a campionatului intern, un play-off care se anunță a fi dificil și încărcat. În sală, a fost o presiune apăsătoare, chiar dacă pentru noi a fost o victorie destul de ușoară, dar una dintre jucătoarele echipei adverse s-a accidentat. Sunt bucuros că blocajul a funcționat foarte bine și ne-a adus 19 puncte, dar la fel de bine a mers și atacul. Nivelul nostru de joc s-a îmbunătățit, dar întotdeauna este loc de mai bine, așa că ne antrenăm intens în fiecare zi și ne propunem rezultate cât mai bune.”

CSM București (6 puncte din serviciu, 49 din atac și 19 din blocaj). Tigroaicele au inițiat partida în următoarea formulă: Lucille Charuk (12 puncte), Nikola Radosova (17 puncte), Jelena Alajbeg (19 puncte), Bernadett Dekany (8 puncte), Sofija Medic (10 puncte), Julia Milovits (8 puncte) și libero-ul Andreea Ispas. Au mai luat parte la joc și qaAlice Kapelovies și Ivana Lukovic.

CS Dinamo București (12 puncte din serviciu, 35 din atac și 8 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte: Olivera Medic (11 puncte), Boscacci Leticia (10 puncte), Matthewes Alexis ( 12 puncte), Mincă Danilea (1 punct), Marcovici Alida (7 puncte), Jovanovic Katerina (13 puncte) și libero-ul Tucmeanu Roxana. Pe teren au intrat și Motroc Sânziana și deOliviera Luciana (1 punct).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share