Volei feminin. Tigroaicele au adus acasă încă o victorie

Tigroaicele sunt neînvinse în confruntările cu moldovencele din Bacău. Ieri, ele au disputat ultimul meci din turul fazei a II-a, cu echipa CS Știința Bacău, iar după o luptă de foc, ele au reușit să bifeze încă o victorie. În primele două seturi, totul a funcționat ca pe roate petru echipa noastră, dar la un moment dat și adversarele au prestat un joc mai bun. Lupta a devenit una de care pe care, iar formația cu nervii mai tari, a reușit să-și adjudece victoria de 2 puncte. Astfel după trei meciuri disputate cu Știința Bacău, bucureștencele le-au câștigat pe toate. CS Știința Bacău 2-3 (20-25, 15-25, 25-16, 27-25, 13-15).

 Antrenorul Ferhat Akbaș a declarat:“Meciul cu echipa din Bacău a început foarte bine pentru noi, am avut un avantaj considerabil, iar atacul ne-a adus multe puncte. Dar, din setul al treilea, serviciul adversarelor s-a îmbunătățit și din acel moment, atmosfera a devenit tensionată. Sunt foarte bucuros că fetele au reușit să pună în aplicare ce am stabilit la antrenamente și că și-au păstrat calmul până la finalul meciului, când situația a devenit dificilă. Cele două puncte câștgate sunt foarte importante pentru noi și mă bucur că am finalizat pe locul al doilea  turul fazei a doua.”

“Am știut de la început că va fi un meci greu pentru că jucam pe terenul lor. Am avut un început de meci agresiv și am fost foarte concentrate, dar în setul al treilea ne-am relaxat, iar ele au profitat de acest lucru. Chiar dacă am pierdut un punct, suntem foarte mulțumite de cum am luptat în setul al patrulea, când situația devenise foarte dificilă, nu am cedat și așa am reușit să aducem acasă această victorie.” – a declarat Ivana Lukovic

CSM București (2 puncte din serviciu, 58 din atac și 15 din blocaj): Sofija Medic (15 puncte), Dekany Bernadett (10 puncte), Nikola Radosova (19 puncte), Ivana Lukovic (18 puncte), Lucille Charuk (7 puncte), Alice Kapelovies (4 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au mai luat parte la joc și Ariana Pîrv (2 puncte) și Julia Milovits.

CS Știința Bacău (9 puncte din serviciu, 55 din atac și 13 din atac): Rogojinaru Denisa (11 puncte), Perovic Nikoleta (1 punct), Otasevic Ana (11 puncte), Cristina Cazacu (17 puncte), Faleș Georgiana (10 puncte), Zburova Ivana (1 punct) și libero-ul Manu Nicoleta. Au mai intrat și Irina Radu (10 puncte), Cristina Bălțatu (2 puncte), Moisa Sabina (10 puncte), Spic Lorena (1 puncte) și libero-ul Albu Mihaela.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share