Volei feminin. Suzana Cebic, castigatoarea a 10 de medalii de aur, a devenit Tigroaica

Sezonul 2016-2017 s-a încheiat pentru CSM București cu cel mai bun rezultat de până acum, Tigroaicele și-au trecut în cont prima medalie de argint din Divizia A1. Acest lucru le asigură participarea la cupa europeana CEV, iar în acest moment s-a dat start transferurilor pentru întregirea echipei.

Suzana Cebic este prima voleibalistă care a semnat în această vară cu CSM București. Suzana vine din Serbia, dar România nu îi este deloc străină pentru că aici a mai evoluat pentru cluburile CSM Târgoviște și CSU Metal Galați.  Se mândrește cu un palmares de invidiat, la pieptul ei au stat, până acum, peste 25 medalii, dintre care 10 sunt de aur și a primit trei titluri individuale. În 2006 a fost “Cel mai bun libero” din lume, iar în 2011 a fost „Cel mai bun libero” al Campionatului European. Anul 2013 i-a adus titlul pentru „Cea mai bună preluare”. Timp de un deceniu a facut parte din lotul naționalei Serbiei cu care a câștigat de două ori Liga Europei și o dată Campionatul European.

Abia aștept noul sezon și sunt încântată de alegerea mea. CSM București este un club cu rezultate foarte bune și cu ambiții mari. Nu mi-a fost deloc greu să iau această decizie. Știu că la CSMB organizarea este foarte bună, avem un antrenor excelent și sunt sigură că el va scoate tot ce e mai bun din echipa noastră.” – a declarat Suzana Cebic

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share