Volei feminin. Sortii au ales! Olympiakos, primul adversar din CEV Challenge Cup

Astazi, la Varna (Bulgaria),  au avut loc tragerile la sorti pentru noul sezon al CEV Challenge Cup, competitia in care titlul este detinut de CSM Bucuresti. In prima faza, „tigroaicele” vor da piept din nou cu campioana Greciei, Olympiakos Pireu. Primul meci va avea loc in 13-15 Decembrie 2016, in timp ce mansa retur se va disputa in 10-12 Ianuarie, pe teren propriu.

Cele doua echipe s-au intalnit si in sezonul precedent al CEV Challenge Cup, Olympiakos fiind singura echipa cu care ‘”tigroaicele”au fost nevoite sa duca partida in setul de aur, dupa 0-3 in deplasare si 3-1 acasa.

In cazul in care CSM Bucuresti se califica in faza urmatoare, adversara se va decide intre Levski SOFIA si castigatoarea competitiei BVA Cup.

Am avut parte de o tragere la sorti foarte dificila. Echipele sunt foarte tari, meciurile echilibrate, iar adversarele se vor mobiliza altfel in fata castigatoarei trofeului. Dar am un sentiment bun si sunt convins ca vom face o figura frumoasa si in acest sezon, a declarat Gabi Gancea, seful serviciului Volei.

Ma asteptam la o tragere la sorti grea, deoarece nu am fost desemnati capi de serie. Dar nu-mi fac probleme, suntem caliti. Personal, nu mi-e frica nici de Olympiakos, nici de viitoarea castigatoare a BVA Cup, a declarat si team-managerul echipei, Eugen Banciu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share