Volei feminin. O sala plina de copii si o victorie pentru CSMB

 

Aseară, sala de Sport “Elite” a răsunat de strigătele și entuziasmul copiilor care au venit să susțină echipa de volei CSM București în meciul cu SCM Pitești. Tigroaicele au disputat a IV-a etapă a Campionatului Național, iar victoria de aseară le-a mai adus încă 3 puncte importante. CSM București vs SCM Pitești 3 -0 (25-20, 25-17, 26-24).

Meciul a avut loc într-o sală plină de copii care au venit să își susțină echipa preferată. Pe fondul încurajărilor și bucuriei celor prezenți, tigroaicele au reușit o frumoasă victorie. Voleibaliștii de la Centrul de Copii și Juniori (CCJ) au venit împreună cu antrenorii lor ca să le vadă de aproape pe tigroaice, să învețe și să fure din tehnicile pe care ele le aplică în momentele importante dintr-un meci. Bucuria a devenit și mai mare pentru juniori, când la finalul meciului senioarele s-au întors pe teren purtând măști de Halloween. Cei mici au povestit cu jucătoarele, s-au fotografiat, ba mai mult au avut ocazia și să schimbe câteva pase cu ele. Pentru ca seara să devină și mai dulce, tigroaicele au împărțit bomboane și ciocolată tutuor celor prezenți în sală.

“A fost așa o surpriză frumoasă să avem în sală atâția copii. Am povestit, am făcut poze și ne-am jucat puțin cu ei. M-a bucurat enorm să văd cât de interesați sunt de volei. Cât despre meci, este important că am strâns încă trei puncte și sunt bucuroasă că în momentele critice am fost o echipă și mai puternică.” – a declarat extrema Nicola Radosova

Centrul de Copii și Juniori (CCJ) investește în copiii de “mâine”, în cei pasionați de sport care vor să crească și să se dezvolte într-un mod armonios, sănătos și puternic. Acum, CSM București înseamnă peste 1300 de sportivi, dar în curând vom fi și mai mulți pentru că îi așteptăm pe copiii Bucureștiului să vină alături de noi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share